:: |
Autor |
Poruka |
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Ako neko ima nesto slicno moze da mi posalje na email tanjablag@hotamail.com , nije bitno koj ugovor jer mi nije odredjen, sama biram.
Hvala unaprijed!
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Zemljakinjo nije valjda da se peglas sa poslovnim....ja sam ga polozio i zavrsio za sva vremena...
Sto se tice tog seminarskog mogu ti ja pomoci jer imam neke skripte o ugovorima al' moram ih prvo skenirati...hoces da ti posaljem i pp slajdove od profesora i ass. pa da i njih mozes koristiti
Dobar savjet: nemoj da si slucajno uzela ugovor o prodaji jer je on najveci i najgori
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
|
|
E Nadene super si!
Ajde ako ti nije mrsko posalji mi sve sto imas, i sta ti mislis koji bi ugovor bilo zanimljivo da obradim?
|
|
|
|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Pa sad ima puno ugovora...meni su bili lahki ugovor o licenci, ugovor o gradjenju....kao sto rekoh svi osim ugovor o prodaji posto je on i najveci i imas milion nekih obaveza sa strane kupca i prodavca i jos nekakvih gluposti, da se bas tako izrazim...
Jel' ti studiras ovdje u Sarajevu???
Skenirat cu to i poslat ti najkasnije do sutra navecer i napisat cu ti koji je ono najlaksi posto se sad i ne mogu bas svih sjetiti...
Sta ces, streberski predmet....
|
|
|
|
|
|
Evo ti ugovori o uslugama u prometu robe: trgovinsko posredovanje (mesetarenje), trgovinsko zastupnistvo, komision i uskladistenje...
Ti su meni bili najlaksi a ne vjerujem ni da ce tebi prestavljati neki veliki problem...
Sorry sto je malo lose skenirano al' zurio sam pa...
Klikni ovdje za ugovore
Sorry sto sam morao ovako postaviti ove ugovore al' imaju oko 11Mb pa ne moze da se posalje mailom jer je limit 10 Mb....
I da, da znas da je u pdf formatu...
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
|
|
Ej hvala ti puno! Upravo ucitavam ovo sto si poslao. I nije tako lose skenirano, malo je nakrivo al je bitno da se sve vidi dobro.
Ne radim sebi ovaj seminarski nego momku, tako da nemam neke literature a ni on nije nista nabavio pa sam mu ja obecala nesto izganjat. A i volim da kucam
Svedno cu uskoro i ja morat da polazem pravo tako da ce mi dobro doci malo da se uputim u te vode.
Ne studiram u Sarajevu, ja sam ti Semberka cistokrvna 8)
|
|
|
|
|
|
Oo fino fino....pa et nadam se da sam ti mogao pomoci i da ces/ce na kraju izabrati tu temu...
Zapamti da je to skripta, u knjizi ima nekoliko desetina stranica vise....mislim oko 60-80
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
|
|
Eeeeeeeee Bosanac moj, ti si kralj!
Hvala ti za ovo, iskombinovacu vec nesto od ovoga, ne treba mi vise od 10 strana, pa jos udarim font 14, pocetna strana, sadrzaj, ma extra ce da bude.
|
|
|
|
|
|
tanjablag je napisao/la sledeće: | Eeeeeeeee Bosanac moj, ti si kralj!
Hvala ti za ovo, iskombinovacu vec nesto od ovoga, ne treba mi vise od 10 strana, pa jos udarim font 14, pocetna strana, sadrzaj, ma extra ce da bude. |
Drago mi je sto sam mogao pomoci.....javi kako je proslo sa izlaganjem i sta je dobio.... (mislim koliko bodova ako studirate po Bolonji)
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
|
|
Nadene, izvini ja te opet maltretiram, ajd mi napisi ime knjige i autora i godinu izdavanja, da upisem u seminarski.
Svecano sam ga otkucala, pa cemo vidjet sta ce da bude 8)
|
|
|
|
|
|
Izvini sto tek sad odgovaram, al' nisam bio tu....
Molim te da jos malo sacekas jer sam sklonio negdje knjigu pa dok je nadjem....
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|