www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Okret i hod koji oznacava kraj
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 11:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva greška...skupljati bol, bes u sebi...taložiti negativne emocije...Utoliko više bolno i za tebe i za druge...Otići baš onda kad treba da iskažeš šta je to što te muči, kad treba da saslušaš prijatelja, voljenog, kad treba da budeš tu, jednostavno samo budeš tu...i potrudiš/te se da se situacija smiri i reši...

Naravno da, ako je drugima stalo do tebe, da će krenuti za tobom, ALI ima li smisla da ONI uvek potežu za tobom Confused ?

Prijateljstvo, ljubav je i uzimanje i davanje Wink

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ponekad neke osobe nas toliko naljute svojim ponašanjem, da je okretanje leđa razuman čin...no..ipak ima i situacija kad se varamo, pa to napravimo....u svakom slučaju, triba dat mogucnost popravka....znači, saslusat tu osobu ma koliko nan tesko bilo u tom momentu Rolling Eyes

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 9:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada ne okreći leđa onimaa koje voliš

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 22, 2007 4:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u koliko zelis da i tebe neko saslusa moras i ti njih da saslusas!
nije fer da odbijas neciju pomoc,ako taj neko zeli da ti iskreno kao prijatelju pomogne,kad tad to moze da ti se olupa o glavu...i tek kad ti se to desi skvatis koliko ti je taj neko znacio!

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 03, 2007 4:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko kog kaze da je tesko otici... vara se.
najteze je ostati. najvise znam po sebi.
kako mi je ranije lako bilo da odem. stalno sam negde odlazio i bezao od stvari. ne samo u ljubavi... nego i u prijateljstvu, poslu...
kad god bi mi nesto smetalo ja bih se okrenuo i otisao.
sada... sam drugaciji. ostajem. i kad pomislim da odem opet ostajem. kada odlaze od mene, nikad se ne okrecem i idem, nego ostajem i cekam.
Treba ostai i truditi se da se sve ispravi. tek onda je to ono pravo. prava ljubav, posao, prijateljstvo.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 03, 2007 5:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sandricicak je napisao/la sledeće:
u koliko zelis da i tebe neko saslusa moras i ti njih da saslusas!
nije fer da odbijas neciju pomoc,ako taj neko zeli da ti iskreno kao prijatelju pomogne,kad tad to moze da ti se olupa o glavu...i tek kad ti se to desi skvatis koliko ti je taj neko znacio!

slažem se sa owim, jer imam iskustva sa tim... Otišla sam i okrenula leđa iskrenim prijateljima i zauvek ih izgubila zbog svog trenutaćnog hira... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 13, 2010 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To me podseca na jednog mog druga....
Mr. Green Mr. Green

Ja se vrlo lako naljutim, al se jos lakse odljutim, tako da sa tim nemam problema. A dal cu da za nekim trcim ko mi okrene ledja, to ne... Rolling Eyes

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 14, 2010 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ali prijatelj koji zeli da se izvini, ukoliko shvati da je nesto pogresio, ili ukoliko oseca potrebu za tim.. smatram da uvek treba dati sansu. bez obzira na okolnosti. Ipak je to prijateljstvo,a to nije bas tako prolazno.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 18, 2010 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada ne okrenuti leđa i otići bez riječi, bilo kakve, jer...koliko god boli vas koji odlazite, jednako će boljeti i onoga koji ostaje. Naravno da ljudima treba uvijek dati priliku da kažu šta imaju, i svakako dati im priliku da se izvinu ako i učine taj pogrešan potez, samo...potrudite se da nikada ne okrenete leđa, razumijete...leđa se ne okreću nikada i nikome, ni prijatelju ni neprijatelju.Često smo u situacijama kada nam riječi koje bi željeli reći i koje bi bile prikladne u tom trenutku, nemaju tad nikakvog smisla, možda ne bi imale ni odjeka u nečijoj duši, ali i tada je bolje samo ćutati, nego okrenuti leđa i otići.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 19, 2010 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikom okrenula ledja, nikad. Uvek sam na neki nacin oprastala. Ono sto sam htela da kazem u prijasnjem mom postu je da ako mi neko okrene ledja, naravno da cu da pokusam da se objasnim ili zadrzim tu osobu, al da trcim za njima, i molim to necu...jer da je pravi prijatelj, ne bi dovodio u situaciju da molim i trcim za njima..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Okret i hod koji oznacava kraj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon