:: |
Autor |
Poruka |
Nesa_bulje_mesa Banovan! Poslasticar
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 3172 Mesto: Beograd
|
|
Ko voli bilajar ovde bi trebao da pise poruke
|
|
|
|
|
|
moKem Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 201
|
|
Pa ja volim s vremena na vrijeme poigrati sa haverima,to je to!?!?!
|
_________________ Izvinite Sanjice i Gile sto sa.............. |
|
|
|
|
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd
|
|
Ko je vrste bilijara postoje?Jel zna neko?
|
|
|
|
|
|
Nesa_bulje_mesa Banovan! Poslasticar
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 3172 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
murijebali Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 8
|
|
Mene zanima da li neko prati snooker, jel mi je nekako zanimljiviji od obicnog bilijara?
|
|
|
|
|
|
hagbard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 134
|
|
Postoje dvije vrste stolova za biljard (POOL,CARAMBOLE)
Snooker se igra na specialnom pool stolu koji je veci od obicnog pool stola. Carambole se igra na stolu bez rupa i ima nekoliko vrsta igri ali obicno se igra sa tri kugle. Najobicnije je igra na pool stolu i ima ih dosta razlicitih,npr:golf biljard, poker biljard,baseball biljard, cribage,cowboy,buttel biljard,biljard sa keglama ima vise vrsti (Danski,Ruski,Svedski,Americki) biljard sa 9 kugli,sa 15 kugli,one pocket biljard i.t.d.
Naj obicnija igra je ta sa 15 kugli,gdje treba ubaciti 8:cu najzadnju od svojih kugli.
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
murijebali je napisao/la sledeće: | Mene zanima da li neko prati snooker, jel mi je nekako zanimljiviji od obicnog bilijara? |
Ja pratim Snooker redovno na Eurosport. Meni je to mnogo zanimljivi sport nego obican Bilijar. Mogu satima da gledam bez da mi dosadi (ma da me mnogi i ne razumu, jer im je to dosadno) a najvise obozavam od malena (jer vec vise od 13 godine gledam Snooker) Stephen Hendry a od nove generacije Matthew Stevens.
U slobodno vreme volim sa drustvo da idem na bilijar, a i kad sam dole na odmoru, skoro svako vece igramo po neku kuglu. Zanimljiva je igra i bas obozavam da se opustim uz drustvo i tu igru.
|
|
|
|
|
|
stevan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Dec 2002 Poruke: 6
|
|
ja volim da igram bilijar ostalo mi to jos iz skolskih dana kad sam bezao sa casova da bi sa drugarima igrao bilijar
kod nas je to bilo jos dosta interesantno posto su se stavljali zetoni na ivicu stola i igralo se protiv onog ko pobedi
pa ako si dobar ima da igras pola dana
|
|
|
|
|
|
jazla Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 251
|
|
Ja obozavam da igram bilijar. Naravno najvise u nekom kaficu sa drustvom, ali i na racunaru. Zato bi molio sve one koji imaju ili koji znaju gde moze da se skine neki dobar bilijar obavezno za online igranje, neka mi javi. Hvala
|
|
|
|
|
|
gewilon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Feb 2005 Poruke: 163
|
|
Volim bilijar i cesto idem....u poslednje vrijeme zbog kolokvijuma cesce sam na racunaru pa je i tu nezaobilazan....koristim 3d live pool v2.53 i odlican je (mada jos uvijek trazim crack)
|
_________________ " u mojim venama
davni sever samuje
i ja ponekad ne znam sta mu je,
sto luduje,
od srece tugu tka
moja prosta dusa slovenska " |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
moKem je napisao/la sledeće: | Pa ja volim s vremena na vrijeme poigrati sa haverima,to je to!?!?! |
Odakle si ti kad koristis izraz "haverima"? Na hebrejskom "haver" je drug,zato te pitam...
Izvinjavam se za offtopic!!!
Ja volim bilijar,ali ga lose igram Pitajte mog kuma Nesu,on se uverio
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
Volim bilijar,shtapikam i ja po malo........
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|