www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prve tuce i nestasluci
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Pavlinho
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Sep 2006

turkey.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 7:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prva šora- Petorica su me mlatila ko majmuna(8. razred) jer sam prstenjačio curu od jednog od njih... :439: :physassult:

PEPPO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: ...

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 9:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa 12 godina sa zenskom jednom (Nijemica)
Zezala je me ured svaki dan a ja nisam imao pojma
njemacki i na kraju sam poludio i potukao se.
Ostale tuce su bile da drugim spolom...

Crvena_Kiselina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 01 Jun 2006
Mesto: Donnington Park...negde na sredini...

uk.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 12:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvi put kad sam se potukao je verovatno bilo i ranije od treceg razreda osnovne ali se ne secam. Secam se treceg razreda, kad smo se moj najbolji prijatelj i ja na ulici potukli oko devojcice, hehehe.

E onda jos par puta tokom osnovne, i jednom kad su neki stariji dirali mog mladjeg brata na kosarci. Tad sam tri godine starijeg i dosta veceg tipa raspalio iz zaleta u nos koji se posle toga pokupio i pobegao glavom bez obzira. Inace, retko kad sam ja pravio frku ali u takvim situacijama nikad nisam prezao da se potucem.Twisted Evil

Zavrsio sam samo prvi srednje dok nisam otisao u UK i za to vreme sam bio proganjan od nekih cigana koji su me par puta presreli i uzimali mi pare. Tad sam prvi put bio pljackan. Sve dok mi nije pukao film jedan dan. Ja iz tramvaja a oni u tramvaj i opkole me odmah ispred. Posto sam znao sta sledi, nisam rec rekao nego samo naciljao najveceg i dobro ga zviznuo. Kad je on pao, ostala dvojica su se skamenila. Naravno, razvalio sam im takve samarcine da im se glava skoro okrenula, jos jednom cepnuo nogom onoga na zemlji i otisao. I od tada ih vise nisam video.

A u britaniji sam se potukao jednom ili dva puta(i to iz samoodbrane) jer otkako sam dosao, trenirao sam borilacke vestine i to me je dosta promenilo. Sad gledam kako da izbegnem tucu na svaki moguci nacin ali ni to se ne desava bas svaki put.

*Crvena Kiselina*

Povescu te u novi svet, u sretne godine
popicu ti oziljke sa duse, dacu ti ljubav
pomericu za tebe zvezde
a nece me biti i neces znati da postojim! -

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 18, 2007 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogo sam voleo kao klinac da razbijam prozore po kucama! uvek sam velike batine dobijao zbog toga! tukao sam se isto cesto, ali nisam prvi izazivao!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Prve tuce i nestasluci Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon