:: |
Autor |
Poruka |
dados Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 80
|
|
Zamolio bih vas da u ovoj temi odgovorite na moja postavljena pitanja. Prvi put kupujem stampac i skener pa me interesuje sledece, da li je bolje uzeti multi pa sve imam u jednom ili odvojeno, koja marka i gde se moze naci kod nas.
Ako moze da odgovor izgleda na sledeci nacin:
1. marka stampaca i skenera...
2. odnos cene i kvaliteta...
3. gde mogu da ga nadjem, firma, oglas...
4. vas komentar.....
Neka ovo bude neka vrsta ankete, zamolio bih vas na konkretnim i kratkim odgovorima, i ako moze odgovorite mi sto pre. Hvala
|
_________________ Sve o sportskom lovu i ribolovu |
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Imas Lexmarkov uredjaj ujedno skener+stmapc, solidna stvar!
58 eura
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Sve zavisi od tebe odnosno za sta ti treba stampac/skener. Sto se tice multifunk. uredjaja nisu losi ali kvalitet stampe nije priblizan klasicnom stampacu. Ako zelis jeftin i dobar stampac kupi HP 5150, ako zelis vrhunsku stampu uzmi Canon PIXMA iP4200/5200. Sto se tice skenera uzmi neki Canon lide 60 odlican je u svojoj klasi.
|
|
|
|
|
|
lukawar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2007 Poruke: 39
|
|
Kupi si HP-ov printer i Cannonov skener savršena kombinacija
|
|
|
|
|
|
to je to Iskusni član
|
Godine: 53
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 776 Mesto: B E O G R A D
|
|
Jel neko moze da mi pomogne koji skener za pedesetak eura moze da se kupi za kucnu upodrebu
teme spojene by aureliano
|
|
|
|
|
|
nikoljupco Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 29 Dec 2006 Poruke: 47
|
|
Nikada ne kupuvati sve u jedno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|