:: |
Autor |
Poruka |
vadio si eksere Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Avg 2004 Poruke: 29
|
|
Igrao neke vreme, taman poceo lepo da se razvijam, sirim broj planeta kad me omlati neki som...Digao sam ruke
|
|
|
|
|
|
Tommy021 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
Igrao dosta dugo oko godinu dana...I kad se nema vremena onda te skrse i tako u krug...Igrao sam uni 13 i uni 22 pa mi je najaci rank bio 250 a uni 13 je kasno...
-Inace ja sam sa O game.a presao na Knightonline pa ako zelite pridruzite mi se....
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Izgubio sam godinu dana na ovu igru
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član
|
Godine: 30
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947
|
|
Ja je igram tek 2 meseca
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
|
SouLBurN Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Okt 2007 Poruke: 23
|
|
Super je igrica ali mnogo zarazna
|
|
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Skroz je dobra za ubijanje vremena, a i ne zahteva ga puno...
Igram UNI 13 na ogame.ba serveru. 300-ti sam na statistici i ne planiram da prekidam sa igrom...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član
|
Godine: 30
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947
|
|
Ja igram UNI 9 na ogame.org...
Veoma je zarazna...
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Meni je to jedna od najglupljih igrica koje sam vido. Odma da kazem da nisam ovim odg. hteo nekog uvrediti ili nesto, nego samo da kazem sta mislim, svako ima svoj ukus.
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|