:: |
Autor |
Poruka |
vanja32 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 160 Mesto: Beograd

|
|
kupi knjigu: Beba, Briga i radost.
ima je u prizemlju porodilista u visegradskoj. mnogo dobra knjiga, ja sam je naucila napamet pre prvog porodjaja, a kada sam dosla kuci sa bebom stalno mi je stajala na stolu i citala sam je svakog slobodnog trenutka...
|
|
|
|
|
 |
UNAK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 168

|
|
da li se nosi u bolnicu neka odeca za bebu ili ne?
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
zavisi do bolnice. Kad ides na porodjaj ranije nisu trazili nista, osim garderobice u kojoj ces izneti bebu a sada traze sve..pocev od pampersa preko benkica..e opet..kazem ti zavisi do bolnice..
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
foryou10 Iskusni član

|
Godine: 64
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903

|
|
E,bas lijepa tema.Sjetim se kada je moja supruga rodila prvo dijete.Sve je bilo po p.s.-u.
Upravo onako kako si opisala.Dugo nam je trebalo da se "prevaspitamao"kao roditelji.Od prevelike ljubavi i brige umalo da upropastimo svoje dijete.Specijalno posuđe za bebu.Ne daj bože da se sve ne strilizuje nakon korištenja.Rezultat je bio oslabljeni imunitet djeteta.Ne želim reči da se ne treba pridržavati mnogih uputa,ali ni u kom slučaju ne pretjerivati.
Oči nam je otvorila knjiga "Vaše dete i vi."Fala Bogu sa drugim djetetom tu grešku nismo napravili.U svakom slučaju najveća sreća je biti roditelj.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
prebaceno na pravo mesto
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|