www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

prijateljstvo sa posebnim povlasticama
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma covek treba da radi ono sto zeli!
Zensko - Musko prijateljstvo je bas bas bas retko ,a da u njemu ne postoje simpatije!!Ako su samo sa jedne strane uglavnom ne bude nista od tog "koraka dalje" ...ali ako je obostrana privlacnost...pa sto da ne...nek rade ljudi sto ime je volja! Wink

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2007 11:17 am    Naslov poruke: kad smo sami... Na vrh strane Na dno strane

kaze moja drugarica meni da ona i njen najbolji drug,kad god su sami da se ljube i po koji put zavrse u krevetu Shocked ....
da li je to normalno Shocked ???

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2007 12:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i jeste i nije Very Happy NE ZNAM Confused Onda su oni sex drugari Smile

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2007 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Normalno je da se to dogodi jer ne postoji musko zensko prijateljstvo jedno se barem uvijek zaljubi.
E sad da li je normalno sto se stalno ponavlja mislim da i nije jer ako se nisu obadvoje zaljubili netko ce biti povrijedjen.
Bolje razlaz

pikaboo
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 03 Apr 2007

guinea.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2007 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Blizina cini svoje i razumljivo je to sto se desilo...ali da i dalje sebe smatraju najboljim drugovima???

Nekima je ocigledno to sasvim normalno, mada meni ni malo...bar ne sa najboljim drugom

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2007 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro, neka se sexaju Wink zdravo je to Very Happy

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2007 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni jeste.Odlicno je imati prijatelja s povlasticama, cak ponekad i bolje od ozbiljne veze. Very Happy

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 13, 2007 8:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bolje sa prijateljom nego sa neprijateljom,jel'te Wink

salim se nego ozibljno receno mislim da su malo pobrkali loncice to dvoje.
ne znaju sta hoce ili se maze iz ciste dosade?
u nedostatku druge osobe,hajd' da se utesimo zajedno... Rolling Eyes

Bincy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 29 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 14, 2007 9:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sta ja znam mozda je to normalno a mozda nije..ako je privlacnost jaca od kemije sta ces tako je sve se desi spuntano Very Happy Very Happy Very Happy

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 14, 2007 9:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E za mene nije to u redu, uvek i sad ne mogu da popričam o nečemu sa muškarcem(drugom) što mogu sa devojkom(drugaricom). Između momka i devojke može da postoji samo drugarstvo. Very Happy

silver_rain
~~Nutella Girl~~
<b>~~Nutella Girl~~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 13 Apr 2007
Mesto: u pogledu njegovih očiju

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 14, 2007 11:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni nije normalno,
makar sam imala prijatelja, koji je sa svojim prijateljicama spavao... uglavnom sve su mu bile sexualni objekti, čak i od njegovih prijatelja cure... Sa mnom mu to nije palilo pa je otišao svojim putem Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

meni je prijatelj samo prijatelj, a dečko puno više

MaJcHe_91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 14 Jan 2007
Mesto: Bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 14, 2007 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

po meni to i nije normalno Shocked
boleshtina...nikad ni jednog druga nisam gledala na taj nachin...fala Bogu pa ni oni mene

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> prijateljstvo sa posebnim povlasticama Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon