:: |
Autor |
Poruka |
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)
|
|
Nakon što je lokalni vrač posjetio obitelj i rekao im da je sin kojeg su pokopali još uvijek živ, obitelj je ekshumirala posmrtne ostatke i već ih 36 godina čuva u svojoj kući.
Dinh Huu Hao je kao dijete od 11 godina oslijepio a umro je u dobi od 17 godina nakon kratke bolesti. Četiri dana nakon njegovog sprovoda lokalni vrač posjetio je obitelj i rekao da im je sin živ i da su ga prerano pokopali. Kako je otac svog sina vidio nekoliko puta u snu bio je uveren kako je on još uvijek živ.
Posmrtni ostaci Dinh Huu Haoa, koje čuva njegova obitelj u mjestu Phu Lamu udaljenom oko 200 kilometara jugozapadno od Ho Ši Mina (bivšeg Saigona) nisu balzamirani ali tijelo je izuzetno očuvano.
Ekshumirani posmrtni ostaci se već 36 godina u lijesu čuvaju u obiteljskom domu. Kad je otac obitelji preminuo, tijelo je naslijedio jedan od sinova.
U međuvremenu je nekoliko liječnika obitelji potvrdilo da je Dinh Huu Hao mrtav, ali nitko od njih nije imao objašnjenje zašto je tijelo tako očuvano.
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 72
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Ljudskom sujeverju kraja nema...
Čemu se ovde čuditi? Sujeverju ili gluposti?
A fenomen očuvanosti tela nije nepoznat, ima tih primera
koji samo još više raspaljuju maštu.
U svakom slučaju, morbidno.
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
Trebor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Avg 2004 Poruke: 1
|
|
[align=center][B][glow=red]
BAS JE VRH PRICA, JA BI VOLIO DA JA TAKO. COOOOOL
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|