:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
sex mi je vazda u glavi, pogotovo sad u prolječe,
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
ako ovo citaju zenske pomislice da sam manijak
uvek kad vidim zgodnu ribu pomislim na sex
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
Reaktivac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 58
|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | sex mi je vazda u glavi, pogotovo sad u prolječe, |
Kažu da prosječan muškarac podsvjesno pomisli namanje 10-tak puta dnevno na sex...
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Reaktivac je napisao/la sledeće: | Konjanik je napisao/la sledeće: | sex mi je vazda u glavi, pogotovo sad u prolječe, |
Kažu da prosječan muškarac podsvjesno pomisli namanje 10-tak puta dnevno na sex... |
šta bi tek sad onda rekli na mene, siguran sam da više od 10 puta na dan pomislim na sex
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Narode,i zene mnooogo misle na sex nego se pretvaraju.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
genius25 je napisao/la sledeće: | Zasto je muskarcima uglavnom samo sex na pameti Kao da se cijeli svijet vrti samo oko toga |
bas me interesuje sta je tebi na pameti sa muskarcem!
nije na prvom mestu, ali se sa sexom uvek zavrsi!
|
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Te misli o sexu nisu tek tako u glavi, one su tu zbog nagona za razmnozavanje. Svaki muskarac nesvesno zeli da produzi svoju lozu.
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | A ženama se seks ne vrti po glavi? Znam žene koje su gore od muškaraca što se toga tiče! |
Znam i ja-sebe!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|