:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
au pa hvala..bas ste me raznezili....narocito dada..od nje nisam ocekivala cestitku..ma svi vi...4000 puta hvala vama koji ste mi pomogli u svemu ovome
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
ma ne bre..hvala svima sto ste me se setili.....zato vas toliko i volim..zato i ne mogu da se sklonim odavde...pa..idemo dalje, sta kazete????
|
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
Svaka cast...i naravno da idemo dalje...samo nastavi...
|
|
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Svaka cast :47: Zelim ti da jos mnogo, mnogo hiljada postova ostanes ovde sa nama :hello1:
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
sonjicaa je napisao/la sledeće: | Bravoooo Pinkic........jako sam ponosna.....da se zna ko ovde radi .....samo tako nastavi.....cestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cmokic :hello1: |
ma nedamo se mi koleginice..jel radimo ili ne hvala svima jos jednom..valjda ce usjkoro biti cestitka i za 5000 moze?
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|