:: |
Autor |
Poruka |
Stark Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 713 Mesto: paradise
|
|
Vecina muskaraca u nasoj zemlji ne ide cesto kod urologa,ili to rade samo nikom ne govore?...zanima me da li ste vi isli kod urologa..a ako niste-zasto?
p.s.ja jos do sada nisam bio,jer mi je burazer rekao da je bolno... :onfire:
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ja sam bio par puta,....a smatram da ne treba ici danas kod nasih lekara (osim kad moras)jer nemaju pojma a i da ne bi navukao neeku infekciju posto svi znamo uslove po nasim zdravstvenim ustanovama....
|
|
|
grbiclazar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Nov 2006 Poruke: 67 Mesto: Novi Sad
|
|
Nisam isao kod urologa jre nisam imao niti imam potrebe.
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
kod urologa ides ako imas ili osecas problem. znaci peckanja koje duze traje.bol...itd..itd.znaci muskarac nema tu potrebu posecivanja urologa kao zena ginekologa.razlozi su jasni.
..ma nije uvek bolno.zavisi na kakve se tegobe zalis i koji se pregled dr.odluci...ja sam bio jednom prilikom zbog peckanja pri pisanju..i ispostavilo se da je od nekog pica koje sam koristio.pregled nije bio apsolutno bolan..
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Moje pitanje bi pre bilo: zasto da idem? u mesto zasto nisam bio...
Ne smeta mi nista, ne boli me nista......zasto da idem?
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Moje pitanje bi pre bilo: zasto da idem? u mesto zasto nisam bio...
Ne smeta mi nista, ne boli me nista......zasto da idem? | mozda zato jer mislis da imas neki problem ili ako si spavao s nekom devojkom na jednu noc pa za svaki sluccaj da se proveris da nisi nesto navukao(polnu bolest) jer danas polne bolestti su toliko uznapredovale da ne daju nikakve simptome a jako su opasne...
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
ja jos uvek nisam bio,vec duze vreme planiram ali uvek nesto iskrsne.U najskorije vreme cu sigurno otici
|
|
|
|
|
|
najgori10 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2006 Poruke: 21 Mesto: Split
|
|
muskarac koji nema zdravstvenih problema ne treba da ide urologu, dok svaka devojka od 15-49 godine na svakih 6 meseci obavezno mora ginekologu iako nema nikakvih problema
|
|
|
|
|
|
ralfy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 63
|
|
Ne idem kod urologa jer sam cuo da je jedan urolog silovao svog pacijenta. Ja necu da proveravam glasine.....
|
|
|
|
|
|
marko@ Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 560 Mesto: osijek
|
|
Ja sam nažalos imo priliku da posjetim urologa, samo ću vam reći da sam jednu subotu u 23h bio na operacijskom stolu na urologiju. Nije to ništa, nije bolan sam pregled ali bolni su svi razlozi zbog kojih bi trebali ići kod urologa.
|
_________________ "Qvid dicis, tibi dicis" |
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
ralfy je napisao/la sledeće: | Ne idem kod urologa jer sam cuo da je jedan urolog silovao svog pacijenta. Ja necu da proveravam glasine..... |
kakva glupost!!!
sta, sad ce svaki urolog da siluje svog pacijenta
|
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Idem jednom do dva puta godisnje i to je to, ne treba mi vise
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
|