:: |
Autor |
Poruka |
A_Djema Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...

|
|
Meni je ovo extra televizija imaju super serije...i jos uvek neke nove pocinju, da li gledate i koja vam je omiljena??
Trenutno gledam Practice,...a gledala sam John Doe koja je bila fenomenalna!!!
|
|
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
I meni se ova televizija extra svidja. Najomiljenija serija na ovom programu mi je ,,Cops''. Jedina zamerka na njihov program mi je ta sto kad pocnu sa spicama i najavama nema kraja.
|
|
 |

|

|
|
Slazem se za reklame, jedno vreme sam znala tacno koja je reklama sledeca!!!
|
|
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Ja znam i dalje, verovatno imaju snimljen citav set najava, nikad ga ne menjaju.
Mada i Law & Order nije losa, kad uvatim pogledam..
|
|
 |

|

|
|
Ali sve u svemu televizija je za svaku pohvalu
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
U Foxu se može naći za svakoga po nešto i to je ono najbolje. Svidja mi se i što nisam vezana pogledati svaku epizodu bilo koje krimi serije, jer likovi ostaju isti, a radnja je svaki put nova i nova je tema, tako da ne ostajem i postajem ovisnik. Samo je šteta što ne traje do duboko u noć, za ove koji imaju nesanicu poput mene. Ali zato ostaje History.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|