:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
pored svega što se dalo vidjeti na severu ovo mi je najjače
ušutili se glodari sad, a toliko toga su imali reč. hahah
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
kArAkAjAc Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 26 Mesto: Karakaj
|
|
Bravo Delije dobar transparent!!!!!!
|
|
|
|
|
|
kArAkAjAc Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 26 Mesto: Karakaj
|
|
Naravno da se pobediti i osvojiti Kup!!!!!
|
|
|
|
|
|
mimi_kapone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 107 Mesto: Jug
|
|
Izvinjavam se sto ranije nisam pisao, nisam bio u mogucnosti,al evo me sad!
Prvo da cestitam ciganima na pobedi, jbg. neko je morao ucackati gol, na zalost ili na dogovor to je bila zvezda!
No ako izostavimo rezultat, ono sto je jako bolno, to je da nasa dva najbolja kluba tako lose igraju, utakmica je bila ocajna, nista lepo, nista atraktivno, to je bruka, a sudija pocetnik, greska do greske na obe strane!!!
Ja se stvarno plasim za nas fudbal, sta ce nam tek u evropi uraditi...
Moje misljenje, zvezda uzima prvenstvo, partizan prolazi u finale kupa, a poslednji derbi na nasem stadionu nereseno! Mislim da je to vec poznato! Ne moj te zameriti ako pogresim,al 99% necu!
Bilo kako bilo, pozdrav svim mojim grobarima!!!
PARTIZAN ZAUVEK!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Posto je pobedila u prvenstvu, uzima titulu, a partizan kup!!! Mora da podele trofeje!
|
_________________ Pozdrav od fenomenomenalnog, jedinstvenog, neprikosnovenog, posebnog i ne ponovljivog Miiiiiiimiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa Kaaaappooooneeeeeeaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
*PEJKO* *zvani zajebani*
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 1251 Mesto: Ljubljana<~>Čečava
|
|
|
|
|
|
|
|
*PEJKO* je napisao/la sledeće: | naravno da oče |
On ti je otac???
Onda si trebao napisati ovako: "naravno da, oče"
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
mimi_kapone je napisao/la sledeće: | *PEJKO* je napisao/la sledeće: | naravno da oče |
On ti je otac???
Onda si trebao napisati ovako: "naravno da, oče" |
He-he!E,jesi nenormalan.Što,bre zezaš ljude koji prave gramatičke greške?
A što se tiče derbija u sredu,mislim da će biti nerešeno i da će pobednika odlučiti penali.A onda...ispada ona ekipa čiji igrači prvi pogode prečku sa penala.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
E,pa ovako:Što se tiče derbija:Dodjoh,videh(koliko se to moglo od dima) i vratih se kući.Što se tiče ovog videh,kao što rekoh video sam koliko je bilo moguće da se vidi od dima,a ono što sam video dok je bilao ''vedro'',mogu samo da prokomentarišem ovako:
Beše ''vedro'' pa se ''naoblači''.
Video sam ništa i nisam video svašta.Sve u svemu...Začin C...mislim...Vegeta...ovaj,sve u svemu jad i beda.Ni jedni ni drugi nisu mogli da povežu više od dva uspešna pasa.Zvezda je dala gol iz jedne jedine ''ljudski'' odradjene akcije i to u dva poteza.Što reče jedan novinar da ko god da osvoji titulu(ili Zvezda ili Partizan),ne bi mogao sa ovakvom igrom da se suprotstavi ni prosečnim nemačkim drugoligašima,a kamoli nekom jašem evropskom timu.
Kada je bio napravljen penal,ja nisam bio ni primetio kad je sudija isključio Bajića(nisam mogao ui onoj gužvi na severu ni da vidim šta se sve dogadja na terenu) i jedno 10 minuta pred kraj pitam jednog čoveka pored sebe da li je isključen Bajić,a on mi kaže:''Zar igramo toliko loše da se ne primećuje da imamo igrača više?''.Mislim da je ovo dovoljan komentar utakmice.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrav za tebe "nick1982", cestitam za pobedu! Ma malo se salim, ne ismejavam se ljudima, nego malo zezanja da ubijem monotoniju!!!
Sto se tice kupa, podela pehara, mi kup,a vi prvenstvo. Cinimi se da je unapred dogovoreno, ne verujem da ce Zeka lopov da dozvoli da i ove godine ne uzmemo nista, nadam se da me razumes!
Ponovo sreda,ponovo marakana, ponovo partizan i zvezda, samo datum drugi 18.04.2007
Da li ce opet diti dosadan i ne zanimljiv fudbal, da li ce se moje predpostavke obistiniti, videcemo posle meca!!!
Da li ima neko neki komentar i misljenje?
Pozdrav svima!!!
|
|
|
|
|
LILILILIJKUY Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 62
Datum registracije: 04 Jan 2007 Poruke: 66 Mesto: Tokijo
|
|
mimi_kapone je napisao/la sledeće: | Ponovo sreda,ponovo marakana, ponovo partizan i zvezda |
I ponovo zvezdina pobeda!!
|
_________________ pune tribine ludih navijaca
i baklje svetle ceo sever gori
bubnjevi tutnje i pesma se ori
jedite BiiiiP mi smo sampioni |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|