:: |
Autor |
Poruka |
mimy Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313

|
|
gepard,leopard i tigar u kombinaciji(ako nisam pomesala zivotinje) sa ogromnim dekolteom..verujte i plava kosa do dupeta sa crnim pramenovima i bele cizme.
ta devojka iz mog grada je sou
i da setila sam se ksenija pajicin mi je uvek katastrofa obucena i uglavnom ima neku ruznu obucu,tipa tih patika na stiklu sto spominnjete.
|
_________________ B & M |
|
|
|
 |
*djevojcica* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 24 Mesto: Podgorica

|
|
Vi svi pominjete nekakve patike na stiklu,ja mislim da sam to negdje vidjela....
Pa znate ima osoba koje i te patike sa stiklom tako dobro iskombinuju,i tako dobro nose...da kazes ono ovo je bas cool,a to su osobe sa stilom,,,dok sa druge strane to stvarno moze da izgleda kao modni ispad,kada vidite ko ih je obukao...i kako to nosi..ono bljak...
Pa ne znam...za sta bih rekla da je modni promasaj,,,mislim nema nikakve stvari sto je za mene modni promasaj,,svaka osoba koja ima stila,ona koja moze i najgore stvari da iskombinuje sa necim i da to izgleda mocno...npr,mrezaste carape...i one se sklope sa necim pa je to fino...
ono sto sam vec pominjala,sve sto obuku osobe bez ukusa,,,je modni ispad,pa i obukle viktorija bekam,farmerice,,,,moze da izgleda bljak,..
Nadam se da ste me shvatili,,,,
|
_________________ Ja sam obican,Bozji batler,nisam ja losa los mi je karakter! |
|
|
|
 |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
Pocijepane farmerice, starke, bela majica-uzas
Isto pocijepane farmerice, bela majica, roze stikle-bljak
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
E, da ne zaboravimo i cizme [sta sam zapeo sa cizmama???] sa krznom. Mislim na one koje su krznene od vrha do djonova. Pre par dana sam video takve sa po dve gombice...
Jedna moja drugarica kad nosi te cizme obavezno nosi i dve najlon-kese - za slucaj ako padne kisa...
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
*zečica* je napisao/la sledeće: | kratka suknjica i dekolte |
A ja ne razumijem ovo Što je tu modni ispad ako netko ume obući suknjicu i ima i lijep dekolte? Ti kao da si zaboravila nešto da napišeš još. Ili ne?
Također mi nije modni ispad ako netko nosi mnogo šarene stvari, pod uslovom da ih zna nosit. Nekad i žuto i crveno se znaju dobro slagati, rijetko ali ume izgledat lijepo.
Meni su modni ispad cure koje izađu u boksericama i čizmicama vani a i to sam viđala jer onda uvijek pomislim da je to neka striptizeta krenula na posao.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | *zečica* je napisao/la sledeće: | kratka suknjica i dekolte |
A ja ne razumijem ovo Što je tu modni ispad ako netko ume obući suknjicu i ima i lijep dekolte? Ti kao da si zaboravila nešto da napišeš još. Ili ne?
Također mi nije modni ispad ako netko nosi mnogo šarene stvari, pod uslovom da ih zna nosit. Nekad i žuto i crveno se znaju dobro slagati, rijetko ali ume izgledat lijepo.
Meni su modni ispad cure koje izađu u boksericama i čizmicama vani a i to sam viđala jer onda uvijek pomislim da je to neka striptizeta krenula na posao.  |
Ukusi su razliciti.
A evo da nabrojim jos jedan ispad:Roze cizme koje su sve od krzna, a sve ostalo sareno (zuto, zeleno, plavo...)
|
|
|
|
|
 |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*

|
|
jedna devojka u mojoj skoli je juce imala sarene carapice na otvorenim sandalama koje su bile ljubicaste.. em sto su joj uzasne sandale em sto je uzasno ukombinovala to
|
|
|
|
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
A tek da ste vidjeli jednu moju koleginicu sa faxa, sva u recimo zlatnom (kaubojke, jakna, glupost neka na glavi) i na to ljetna drecavo plava torba. Kao karikatura
|
|
 |

|

|
|
tanjablag je napisao/la sledeće: | A tek da ste vidjeli jednu moju koleginicu sa faxa, sva u recimo zlatnom (kaubojke, jakna, glupost neka na glavi) i na to ljetna drecavo plava torba. Kao karikatura |
Ja bas volim kad je neko sav u zlatnom, ali ta plava torba joj vala nije trbala...
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Mala fatalna i plava je napisao/la sledeće: | Anđela je napisao/la sledeće: | *zečica* je napisao/la sledeće: | kratka suknjica i dekolte |
A ja ne razumijem ovo |
Ukusi su razliciti. |
Pa hvala Bogu da su različiti, svijet bi bio isuviše dosadan da smo svi isti. Tko je pričao o ukusima? Jel vidiš da nisam skužila što joj se od suknjica i dekoltea ne dopada, mislim...Suknjica je dio odjeće i svaka cura ju je bar jednom obukla u životu..Ali kakva suknjica je modni ispad, to je onda pitanje. A ne samo odgovor , suknjica,.No, nema veze!
|
|
|
|
|
 |
Mala_crvena Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 347

|
|
Casual i sminka...zavisi kada....
|
_________________ Prodi samnom kroz CRVENO
bit ce moje sto je njeno
vezi oci i ne koci
prodi samnom kroz CRVENO... |
|
|
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Ja uvek nosim nesto sportsko - elegantno...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|