:: |
Autor |
Poruka |
radiopetica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 248 Mesto: Nis

|
|
uglavnom trazim knjige izdavackih kuca Laguna i Alnari, mada kupujem i od ostalih izdavaca...
|
|
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
volim kad nađem knjigu koju nisam pročitala od jednog od omiljenih pisaca,
nekad me privuku korice, najviše volim Algoritmove knjige,
a često ako ne znam što izabrat pročitam kratki sadržaj i odlučim se
npr. zasad imam većinu djela od G.G.Kaya, neka izdanja od Kinga, skoro sve romane pod nazivom u prijevodu: "Ulica straha" i "Soba košmara", romani su mi full zabavni i zanimljivi, mogla bi nabrojat još knjiga, al zaboravit ću koji pisac je više autor čega
|
|
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
uglavnom kad ulazim u knjizaru po neku knjigu, vec tocno znam o kojoj se knjizi radi. Ako zalutam u knjizaru onako usput, onda volim tamo provest i po par sati dok ne nadjem neku koja me privuce svojom tematikom. Lagano je otvorim da procitam par stranica pa da vidim stil tog pisca (u slucaju da mi je nepoznat) i onda se odlucim za knjigu.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Obicno kupujem po preporuci.
|
|
|
|
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
Uglavnom kupujem knjige za koje sam cuo da su dobre, ili knjige pisaca za koje znam da su dobri.
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Po preporuci, pročitavši kritiku, ukoliko mi se autor dopada tj, stil, tematika, i sl., samo nastavim sa plejadom njegovih/njenih dela, dakle, svodi se na to da kada odem u knjižaru, već znam šta ću kupiti . Mada, naravno, ima momenata da odaberem nešto na licu mesta, zaintrigira me naslov, sadržina,...i moja je
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402

|
|
vecinom odem u knjizaru, kupim latte i tek onda se bacam u potragu za necim sto ce mi probuditi radoznalost. rijetko kada odem znajuci sta da kupim.
na jednu ruku obozavam sjeverno americke knjizare. u vecini postoji kafic u sklopu sa kjizarom. znaci, prvo trcim po kaficu, onda po knjigu, pa nazad na kauc. jako prakticno i udobno za musterije.
na drugu ruku, u zadnje vrijeme sve je teze naci klasike, neke dobre knjige. police su pune self-help knjiga, knjiga koje su pisali hilary clinton, celine dion...samo jos fali da bush napise svoju knjigu! prije dva mjeseca sam trazila nesto od hemingway--uzalud...
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
 |
sasaklaric Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 211 Mesto: rijeka

|
|
ja ih najjednostavnije biram. pitam onu babu sto radi u knjiznici koja je dobra knjiga??
|
|
|
|
|
 |
Nina_NS Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad

|
|
obicno po preporuci najbolje drugarice...jos ni jednom nisam pogresila kad sam nju poslusala...
|
|
|
|
|
 |
Milos NS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad

|
|
uglavnom procitam kratak sadrzaj nazad pa vidim jer me interesuje...
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Najvise uzimam recnike ne-engleskih jezika. Ostalo... jedino ako mi neko preporuci neku knjigu.
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
uglavnom po omiljenim mi piscima ali i po tematici
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|