:: |
Autor |
Poruka |
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
Trebao bi mi dobar tutorijal za Delphi 2005. Nesto bas od pocetka. Posto sam skoro nabavio Delphi pa neznam skoro nista. Bilo bi dobro da je na srpskom ali moze i na engleskom.
|
|
|
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Delphijev Help ti je najaci tutorijal
Pozzzzz
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
SoloDpr Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Apr 2006 Poruke: 11 Mesto: Pančevo
|
|
Iskreno da tu kazem to sto trazis trazim i ja. mada ja sam to pronasao ali ce da me kosta. Sva sreca sto mi je uskoro rodjendan pa cu da ga iskoristim za pribavljanje knjiga i malo hardvera. Kao sto covek rece help je najbolji tuorijal ali posto je na Eng. ne mogi svi da ga shvate. Mislim da ti za početak ne treba takva knjiga. Neznam odakle si ali ako imas neku knjizaru, pogledaj da nadješ knjigu od Silvije Langfild. Kosta oko 450din. I tu je za početnike sve sto treba da ima. nadam se da ce ti pomoći moj savet. A sto se sajta tice pogledaj sajt Marca Cantu-a. Pozzz !!!
|
_________________ SNAGA BEZ KONTROLE NE ZNAČI NIŠTA ! |
|
|
|
|
vkmiro Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 67
Datum registracije: 25 Jul 2004 Poruke: 12
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Ljudi ne zanosite se. Ove knjige sto vas nauce dok si reko keks ne valjaju ni za k. Mislim da je to tako prosto i lako svi bi bili programeri. Najbolji help vam je Internet i razni tutoriali, tudji programi i uz sve to naravno i Help. Help i neki lep program i polako liniju po liniju...
|
|
|
|
|
|
dinastija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 11 Mesto: Vojvoda Stepa
|
|
Slažem se što si tiče tih knjiga za "Nauči preko noći"... Najbolji način je korišćenje Delphi-jevog helpa u kome ima mnogo više od onoga što je zaista potrebno. Ipak, za korišćenje ovog Helpa je potrebno neko predznanje... makar i znanje Turbo Pascala. Nije neizvodljivo pronaći sve što ti treba ali ipak, ako znaš otprilike šta tražiš onda je mnogo lakše...
Za početak bih preporučio sajt www.delphi.about.com. Tamo postoji i forum i podforum namenjen samo početnicima pa se može pitati i saznati gotovo sve što nekoga može da zanima. Ima i dobar tutorijal klasifikovan po oblastima i težini u vidu lekcija... uradi sam!
|
_________________ Pozdrav od brata iz ravnog Banata |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|