uzdasi, mrmljanje, stenjanje, vristanje.....
Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sledeća |
:: |
Autor |
Poruka |
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Pa valjda ni jedna djevojka ne cuti prilikom odnosa,to mi nije normalno,znaci i da ne uziva,a ne volim ni kad se deru te `glumice`.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
definitivno polu tih,nevolim kad mi zensko kuka ili se dere kao da ga koljem
|
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
jednom sam se setala s deckom pored reke i na nasipu su bila parkirana neka kola.posto je bilo leto otvorili su sva 4 prozora na kolima...ja sam se bukvalno uplasila i prestravila kako je riba vristala ,kao da je siluje,vec mi je doslo da zovem policiju
ono je bilo strasno,zvucalo je kao da joj nije lepo,bas na silu se derala,strasno...
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
ufffffffffff ne da to pali nego izludjuje
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Ja sam više tišji A partnerka mora biti vrištljava haha baš sam dobro napisao šala
Sviđa mi se al ne preterano, ne volim žestokost
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Nisam jako glasna, mada volim da mi sapuce u uvo i da mu sapucem... Volim da ga cujem... Obozavam njegov glas kada promukne od zelje...
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
*miss jr* je napisao/la sledeće: | Nisam jako glasna, mada volim da mi sapuce u uvo i da mu sapucem... Volim da ga cujem... Obozavam njegov glas kada promukne od zelje... |
potpisujem owo
|
|
|
zelenojedobrozaoci Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 30 Avg 2006 Poruke: 105 Mesto: beograd/ i ostatak sveta.
|
|
svidja mi se kada je glasna
|
_________________ iskustvo je ono sto dobijes dok ocekujes nesto drugo |
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
volim kad glasno podivlja
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
*miss jr* je napisao/la sledeće: | Nisam jako glasna, mada volim da mi sapuce u uvo i da mu sapucem... Volim da ga cujem... Obozavam njegov glas kada promukne od zelje... |
ovo se meni desi....uvik na kraju promuknen
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
...niko od ne voli da kad pogleda u devojku ne zna da li je ziva ili ne jer ne ispusta nikakve zvuke...
...jednom prilikom mi se desilo da budem sa devojkom, koja je u pocetku beksa bila tiha, odjednom se iz druge sobe zacula njena drugarica koja joj je rekla - ... ne cujem te... na sta je ova kao pod komandu pocela da stenje, vristi, grebe, itd.... :D
|
|
|
|
|
|
jerumi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186
|
|
ja se skroz opustim, unesem se bas, onako svojski, pa me je tako moj dragi ucutkivao par puta, al to zato sto su mogli da nas cuju u susednoj sobi , inace ne vristim, to sve spontano dodje
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> uzdasi, mrmljanje, stenjanje, vristanje..... |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sledeća |
Strana 7 od 9 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|