:: |
Autor |
Poruka |
kopmania Iskusni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd
|
|
Jel gleda neko ovaj reality show.
Prikazuje se na foxu svakog dana sem subode i nedelje od 21:45
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
|
Cheeky Monkey Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 3
|
|
Moja omiljena serija Samo sto je FOX kupio sam 3 od mogucih 11 sezona Ali su mi rekli da pregovaraju za ostale, nadam se da ce ih kupiti Bolje po njih
Trenutno navijam za blizance, ali oni ispadaju sledeci
|
_________________ www.rebelde.co.sr |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ovu emisiju baš pratim od početka jer mi je nevjerovatno gdje sve pošalju te parove, u toliko zemalja. Od Havaja do Švajcarske preko Indije do Australije. Prošla sezona mi je bila smor, nisu se nešto mnogo trkali, više su tako trčkali. A ova gdje su blizanci i braća mi je pravo dobra, baš bih se prijavila! Za jedan dan si u Maroku, putuješ raznim prevozima,upoznaješ ljude i ubija te neizvesnost, a sljedeći dan si u Singapuru trčiš do Kuala Lumpur-a, spremaš taktitu. Ma super je skroz reality!
|
|
|
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
Jedna od zanimljivijih emisija koja se trenutno emituje na nasim TV kanalima..Jeino mi neodgovaraju termini emitovanja,pa ne mogu redovno da pratim..
|
|
|
|
|
|
kopmania Iskusni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd
|
|
Drago mi je sto su pobedili Flo & Zak
Ja na kompu skidam sledece sezone i gledam vec 4 sezonu ne mogu da cekam FOX dok se ne smisli dal ce kupovati jos
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
Ja san naravno propustila poslednje dve epizode.. Tek sad vidim da su pobedili Flo i Zak-bas super! Mislila sam da ce odustati i bas mi je drago sto nisu..Posle blizanaca oni su mi bili prvi favoriti...Steta sto su blizanci onako glupo ispali..
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
I meni je također drago što su oni pobjedili!
Ali , cure, nemojte nam govoriti ovdje tko ispada (Cheeky Monkey) očigledno da se ne prikazuje svuda u isto vrijeme. Onda mi dosadno da gledam!
|
Poslednja prepravka: Anđela datum Uto Apr 10, 2007 10:35 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Cheeky Monkey Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 3
|
|
Ja sam musko Gde ti skidas 4. sezonu ?
[Edit by nastasenjka: ahem bez diskusije o pirateriji...imate pp pa pricajte o cemu god hocete hvala lepo
|
_________________ www.rebelde.co.sr |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|