:: |
Autor |
Poruka |
melkor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236
|
|
Sta vam se najvise svidelo na sajmu i koji je auto po vama osvojio sajam 2007???
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam bio juce i odusevljen sam...(malo mi je opalo raspolozenje kada sam video rizmala ali dobro, nije strasno...)
Bilo je extra automobila, sjajnih modela i izvanrednih cica
R8 me je ostavio bez daha, M5 mi se svideo dok me je S8 oborio s nogu...Ovo su neki prvi utisci, na brzinu...Ma, ovaj sajam je stvarno ispao full, mozda najbolji do sada.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
melkor Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236
|
|
Slazem se da je sajam bio extra i da je zabelezena najveca posecenost do sada!!!
|
|
|
DzoA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Nov 2005 Poruke: 55 Mesto: Čačak
|
|
Aj postavite neke slike, ko je bio...
|
_________________ Svaki covek pred sobom treba da ima CILj, a ne prepreku! |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Evo i nekih slicica...od autimobila koji zaustavljaju dah
|
_________________ Master |
|
|
|
|
young_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
Ako bude bilo Pola od onoga sto je bilo u Zenevi... onda ce te se lepo zgranuti... samo ne znam dal je jos bio u bgd-u?
Obavezno: Pogledajte Nissan Skyline i Brabus ( mercedes) modele ...
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
|
Mrki Zg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 11 Mesto: Zagreb
|
|
Opasno izgledaju ovi audiji....s čime da hranim svoj a4 da tako naraste??
|
_________________ Upozorenje: objekti u retrovizoru nestaju velikom brzinom.... |
|
|
|
|
bokiva39 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71
|
|
Definitivno su nemacki automobili harali na sajmu...sve mecke su rasprodate jos prvi dan za maybahom se uzdisalo a mecke su kupovane i na kraju sam cuo (iz neproverenih izvora)da su na sajmu u BG-u prodata 2 najskuplja utomobila i da su ih kupili nasa 2 politicara ali se imena drze u tajnosti....inace..definitivno ovaj audi s8 je prelep...kao i najnoviji bmw- x5,kao i serije 3 cupe...ma sve cu reci u 3 reci BMW,AUDI,MERCEDES!!!
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|