:: |
Za koju mrezu bi se odlucili kada bi uzimali paket? |
Telekom |
|
50% |
[ 8 ] |
Telenor |
|
31% |
[ 5 ] |
Zavisi od modela telefona koji nude... |
|
18% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 16 |
|
Autor |
Poruka |
tomislavjancic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 170 Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...
|
|
Zavisi od telefona, imaju dobre modele i telenor i telekom
|
_________________ Sustina Ljubavi nije pronaci savrsenu osobu, vec voleti nesavrsenu osobu savrseno. Prava ljubav nema srecan zavrsetak, ona jednostavno nikada i ne prestaje... |
|
|
|
|
Mrljica Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Feb 2006 Poruke: 183 Mesto: City of Dusanovac
|
|
Pa Telenor ima n73
SE K510
A TS nema bas neke.......
Ima sve slabo!
|
|
|
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
Telekom, potpuno sam zadovoljan sa njima kao postpaid korisnik. Mada sto se telefona koje nude tice nije veliki izbor ali dobri su. Mislim da su povoljniji
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Telenor je zadao dobar udarac uz pomoc tarifnih dodataka... Vise informacija ovde http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3460
Nadam se da moderatori nece zameriti na postavljanju linka koji je iskljucivo informativne prirode
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
*PEJKO* *zvani zajebani*
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 1251 Mesto: Ljubljana<~>Čečava
|
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Citat: | Telenor je zadao dobar udarac uz pomoc tarifnih dodataka |
Pa dao je i Telekom
1.Ako si pripeid korisnik a nemas kredita ukucas *140*9938164/65 br. telefona i tom korisniku ce doci poruka Nazovi me,nemam dovoljno kredita.
2.Ako si na TIPI tarifi svaka druga poruka je besplatna
Moj izbor je Telekom
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
milicik je napisao/la sledeće: | 1.Ako si pripeid korisnik a nemas kredita ukucas *140*9938164/65 br. telefona i tom korisniku ce doci poruka Nazovi me,nemam dovoljno kredita. |
Ovako nesto postoji odavno i kod Telenora
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Hmmmm
Pa telekom je jeftiniji a Telenor je skuplji al ima cool fonove!
Ipak mi se vishe svidza Telenor!
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Imam i Telekomovu i Telenorovu karticu i nisam primetila te drasticne razlike u cenama. Ali licno sam vise vezana za Telenor, jer cesce koristim njihovu karticu.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|