:: |
Autor |
Poruka |
Maja_marijana Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256
|
|
Na mene ne moze da utice ja znam najbolje kakvog decka imam i dok god sam ja srecna i one su pored mene
|
|
|
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
misljenje mog drustva ne utice na mene...mada mi se cesto desavalo da su bili u pravu...
|
|
|
|
|
|
vanjam88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 51
|
|
Uglavnom ne uticu, ali desi se nekad da me neki komentari o njemu povrede...
|
|
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
na mene ne utice...uvek ih saslusam sta imaju da mi kazu,nesto od toga uzmem u obzir,ali to je moj decko,ne zabavljaju se oni sa njim vec ja,tako da ako im nesto smeta sto ima veze sa njim...neka to zadrze za sebe!
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Meni misljenje drustva i mog brata znaci mnogo, mada to ne znaci da cu decka da ostavim ako im se on ne svidi, ali njihovo misljenje mi je vazno i stalo mi je da im se moj decko svidi
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Mišljenje o mom partneru i sud o njemu znaju neprijatno zaboljeti ako dolazi od osoba iz porodice, jer tu obično očekujem razumijevanje, shvatanje i prihvatanje. Ali, ne utiču na moju konačnu odluku i korake. I znam se gadno boriti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Ako se on meni lično sviđa, tu niko ne može ništa.
Mogu izneti svoje mišljenje, naravno.. mozda i sama saznam nešto novo ali isto tako ne znači da će to uticati na naš odnos.
Na moje odluke ja se pitam, ako ja to želim nema tog što bi me ubedio u suprotno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|