:: |
Autor |
Poruka |
gric202 Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 570
|
|
Kada te poslednji put bili u bioskopu i sta ste gledali?
|
|
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Pre tri nedelje - Andjele 2
|
|
|
|
|
|
Lilith Upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 354
|
|
Pre godinu dana - gledala Mean girls (sta cu, bila mi seka od 19 godina u gostima)
|
|
|
|
|
|
Ktantonet Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 285 Mesto: Israel/Srbija
|
|
U Subotu uvece gledala sam Francuski film Natali.
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
davno...ne znam jel zadnji titanic ili amargedon......ne volim kino uopce!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
|
Zar vas nista ne privlaci da idete cesce u bioskop.
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
meni tamo je skroz neugodno...ne mog se mamjestit nikako....
lijepse mi je kad se s dragim kuci zavalim upalim dvd...mogu kako hocu,pa i stavit pauzu ako treba 8)
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu
Poslednja prepravka: zilika datum Uto Mar 15, 2005 4:40 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
|
Hoces reci da je piraterija cudo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne pricam o kvaliteti snimka vec udobnosti mjesta gdje gledam film i zato ne volim kino jer mi je uvjek neudobno.
ko kaze da ja uzimam pirate uopce?
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Shomile Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
pre nekih mesec dana i gledao sam Mi nismo andjeli 2. film je nista posebno ali zanimljivo je samo dok gledas posle filma se pitas sta si radio 1.5 h ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="zilika"]ne pricam o kvaliteti snimka vec udobnosti mjesta gdje gledam film i zato ne volim kino jer mi je uvjek neudobno.
ko kaze da ja uzimam pirate uopce?[/quote]
Ako ne uzimas pirate i ne ides u bioskop, ti onda mnogo tu zaostajes, naravno sto se tice filma. Tebi to mozda ne smeta, ali...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
u pravu si...al mi uopce ne smeta...to mi je u sustini gubljenje vremena
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|