www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Možete li spavati s nekim koga prezirete?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Milos NS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 19 Jul 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam jednom iz ciste obesti, ali mi se posle bukvalno povracalo i rekao sam sebi nikad vise

pussycatvk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Feb 2007
Mesto: Vinkovci

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 27, 2007 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio je jedan dečko u mom društvu kojeg nisam podnosila! Čak sam izbjegavala izlaziti s njima ako on izlazi! Na kraju smo se spetljali, imali smo čisto seksualnu vezu jedno godinu dana! Ma super iskustvo... Laughing

Desetar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogao bih!

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da ne. Ne mogu da budem sa nekim prema kome ne osecam nista, a kamoli ako ga prezirem.

medovuk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 4:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NARAVNO mozda bi mi cak bilo i milije tako:)

mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 29, 2007 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema sanse da to uradim,necu ni da spavam skim bi trebala a kamol s nekim kog ne podnosim!

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

medovuk je napisao/la sledeće:
NARAVNO mozda bi mi cak bilo i milije tako:)

Haha...hvala bogu na muskom rodu. Ma mislim da sex uopce nema veze sa IKAKVIM osjecajima(to mislim na muskarce) zato oni i mogu da spavaju sa svim i svacim. Wink

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

gagily
Banovan!

***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Datum registracije: 03 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 2:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ni mrtav pijan Very Happy

nina81
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 15 Jun 2005
Mesto: tamo gde je on!!!!

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 03, 2007 7:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da NE!

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 03, 2007 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nekog koga prezirem ne mogu ni da vidim a ne da jos spavam sa tom osobom (zenskom, naravno)

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da ne...tu nema onda hemije....nikada

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2007 12:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne samo da ne bi mogao da spavam sa nekim, ne bi ni sexa bilo Wink , takve ni vidjeti ne mogu, a kamoli šta više

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Možete li spavati s nekim koga prezirete? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon