www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sanjice nemoj da mi pobegnes 4000!!!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Ktantonet
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 47

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Israel/Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A hocete svi ovako lepo meni cestitati za 100 postova? Mr. Green
Sta cu nemogu vise i to jedva postizem Razz ali eto barem mislim na vas jos paru puta na dan Wink

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 12:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahah Nesa je do sad jedini kom smo cestitali na stoticama,posto mu hiljade slabo idu Mr. Green Al' ti ces biti druga Razz

Wizard
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 10 Feb 2005
Mesto: IbiZZa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 12:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne treba komentar...cestitam...na radu i trudu...i znam da ces tako nastaviti... 8)

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Wizard Mr. Green

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 59

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 7:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Embarassed Embarassed ...ja sam ovo zaista propustila...a znam da sam posla da ti cestitam al me zbuni ovaj tvoj andjelak...odo na njegovu temu..... Razz

devojcice sta da ti kazem kad sve znas....mi stalni invetar ovog sajta se razumemo i bez reci....
moje cestitkice....
i nadam se da sam se ovim bar malo iskupila.... Wink

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 7:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hihi Hvalaaaaaaaaaaaaaaa Yacko moj !!! Very Happy

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 16, 2005 11:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo i od mene jedna ruzica..jeste da me ganjas...ma salim se..divna si ..zaista..niko me ne moze motivisati kao ti....hvala ti na tome

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 16, 2005 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hihi pinki ma volim ja tebe Wink Sta cu bre,to mi posao Very Happy

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 16, 2005 11:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sanjice sve cesttke sta bi mi bez tebe nedamo mi tebe nikome kiss za tebe guraj samo tako

zvoncica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 05 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 16, 2005 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo,bravo..... Very Happy samo tako nastavi!!! Very Happy

Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!!

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 16, 2005 9:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene
i ne daj se nervirati Wink budi nam uvek vesela i raspolozena Smile

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 17, 2005 10:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ljudi... hihi sekula ma nedam ni ja vas Very Happy Dado hvala tebi za pomoc ,znas ti vec koju Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Sanjice nemoj da mi pobegnes 4000!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon