:: |
Autor |
Poruka |
majadim Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis
|
|
Teretana, malo se odreknes nekih masnih stvari, izbacis hleb iz upotrebe ili ga konzumiraj samo za dorucak, manje slatkisa, pljeskavica i pizza i to je to...Svakodnevna aktivnost uglavnom
|
_________________ ***Dacu ti gram po gram ti samo reci am, tvoja sam od cokolade devojka, pod rukom lepim se topim u ustima, to sam JA*** |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Jedini lek za celulit je zdrava hrana i sport.
Ostalo ne vredi, znam da je tesko ali je najbolje...
|
|
|
|
|
|
medonja89 Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 322
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Ja koristim sad Elancyl Lipo - Reducteur
Ovo mi pomaze puno! Jupiiiiiii
Imam sad manje celulit
|
|
|
|
|
|
kolly Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 69
|
|
Brsljan gel ja najbolji. Ja ga koristim neko vreme (mesec i po dana) i vidno mi se smanjio celulit. Dobra strana je to sto nije masan da ga moras trljati do besvesti, on je sam po sebi vlazan i ljigav ali brzo upija sto je dobro. Nema dugotrjanog smaranja sa upijanjem i tako to....A sto se tice ovih mleka koji sadrze brsljan koji su masni do zla boga, protivnik sam toga zato sto zahteva mnogo truda i vremena a jednostavno isti efekat mozete da dobijete utrljavajuci mleko za tele nekih pola sata...Brsljan gel je po prikladnoj ceni i moze se naci u svim apotekama, najisplativije je najvece pakovanje (naravno) ali kosta oko 500 dinara a ina pola kilograma
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|