:: |
Autor |
Poruka |
Majda_T Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Jul 2006 Poruke: 155

|
|
Meni je jako zanimljiva knjiga..no imam jos nesto malo da procitam..pa se onda javim
|
|
|
|
|
 |
Zastodane Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 9

|
|
Knjiga mi se puno dopala, a pogotovo kraj. Film je bio super u odnosu da je takva tema onda je film super - ne znam sta ljudi ocekuju.
|
|
|
|
|
 |
woolf99 Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288

|
|
Dobro, uvek film malo skrate i izbace neke scene. To je normalno. Takođe je u 90% slučajeva knjiga bolja od fima. Možda zbog mašte čitaoca. Jedini film za koji mogu da kažem da je podjenako dobar kao i film je "Intervju sa vampirom"
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
Zasto vas uopste ljuti ova knjiga?
Koliko ja znam danas nema cenzure na pisane tekstove o crkvi, bar ne u Americi.
Ova knjiga je dostupna svakom i procitalo ju je nekoliko desetina miliona ljudi sto je stavlja u rang najcitanijih knjiga svih vremena.
Koliko znam tema je knjiga Da Vincijev kod a ne crkva, verovanje u boga ili biografija Isusa.
Za te stvari postoje kategorije kao sto su Riznica tajni i Filozofija mozda cak i Istorija sveta.
Inace knjiga je odlicna, pravi triler. Podstice te na razmisljanje o raznim temama. Razumljiva je, lako i brzo se cita. Tema je kontraverzna sto je cini jos vise zanimljivom.
|
|
|
|
|
 |
granger_ Banovan! Wanted!

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473

|
|
Veoma zanimljiva knjiga (i definitivno nije dosadna ) procitala sam je u jednom dahu Vise mi se svidja knjiga od filma,uvjek je knjiga bolja...A sto se tice toga da li vjerujem...ne,ne vjerujem
|
|
|
|
|
 |
sasaklaric Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 211 Mesto: rijeka

|
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Kniga mi je na prvi pogled zanimljiva ali je tipicno djelo `za siroke narodne mase` koje ce ga prihvatiti bez pogovora,pogotovu ako se uzme u obzir da se vecina njih prvi put susrece sa nekim stvarima iz religije i umjetnosti koje se javljaju u ovoj knjizi.
Ona je jedna velika sarena laza,samo da zamaze oci citaocima,molim vas,taj pisac se samo koristi neobavjescenoscu naroda pa moze da im proda takve price...
Knjiga po meni nema ama bas nikakvu umjetnicku vrijednost!
E sad neka me urednici banuju sa foruma posto sam primjetila da ponekome i ne prijaju moji stavovi o ovom djelu i da vole da mi brisu postove.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
silver_rain ~~Nutella Girl~~

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju

|
|
knjiga s odličnom tematikom 8)
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
 |
|
|
|
 |
stimi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off

|
|
Dobar je triller koji se lako cita,ali je i tipicno americko izdanje.Vrijedi procitati!!!
|
|
|
|
|
 |
We-She`` Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 18

|
|
ne pada mi na pamet da je chitam! Chovjek koji pravi od religije TRACH. . .fuj bljak cao!!
|
|
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Zaboravila sam reci,nijesam ocekivala da ce forma biti roman,to me je dodatno zbunilo kad sam prvi put cula za nju,ali ide u prilog mojoj teoriji JEFTINO
(`Sto je jeftino,to se dobro prodaje` )
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Svima koji ste procitali Da Vincijev Kod od Brauna toplo preporucujem da procitaju i knjigu Kljuc za Da Vincijev Kod od Martina Luna i mislim da cete u mnogo cemu , istorijskim cinjenicama , slikama i argumentima ucvrstiti svoje stavove , a ovi koji smatraju da tu nista nema i da je sve sama laz mozda pocnu da vjeruju u istorijske argumente
Svega tu ima samo treba dosta cackati i sve karike uvezati..mada se s meckom ne treba cackati
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|