www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Swing ?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  

Swing
Niposto
67%
 67%  [ 19 ]
Mastam ali necu ostvariti
14%
 14%  [ 4 ]
Ja bih ali ne smem priznati partneru
14%
 14%  [ 4 ]
Probali i necemo vise
3%
 3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 28

Autor Poruka
sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikako , previše ga volim da bi ga dijelila s bilo kim
:djavo:

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 16, 2007 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno bi probao,ali treba naci pravog partnera za to

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam za to Confused

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 12:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam da li ste gledali film o swingerima, emitovan je na TV nebrojeno puta, nema šansi da se setim naziva..., svaki put kada ga gledam (a, je l da, to sam činila više puta i ne bi mi smetalo o5 Mr. Green ) oduševi me erotika, ali to je sve. Kao i kada je u pitanju trojka, 2 devojke,...Uostalom film ima naravoučenije, to ume da postane droga Neutral , razara porodicu, brak, ljubav,...Biće da to treba prepustiti egzibicionistima.

Kao neko čiji je izvor i ušće ljubav, kada je swing u pitanju, kažem - ne.

gagily
Banovan!

***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Datum registracije: 03 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 02, 2007 2:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikako New Evil

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 05, 2007 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne, nikada

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 06, 2007 10:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma takve osobe mi se gade.... Neutral ...ne bi to nikad mogla..jer iman poštenja i morala prvo prema sebi a onda prema mom partneru Exclamation

elzare
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 07, 2007 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jao pa to mi je jedna od dve neostvarene zelje,mislim da treba probati

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 15, 2008 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lagala bih kad bih rekla da ne pomislim... možda.. ali samo to Mr. Green

mužić i ja ponekad pričamo o tome, ali onako u šali... i na tome i ostaje... za sada Shocked

šalim se naravno Razz mada...

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 15, 2008 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to mi se ne dopada i mislim da nikada neću iskušat,al da budem iskren zanima me kako bi to bilo

Monica2000
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Maj 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 16, 2008 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prije sam ucestvovala u jednoj grupnoj igrariji, i bilo je super, medjutim, dali bi moj muz "progutao" da zajedno nesto tako odradimo, iako znam da bi se to njemu svidjelo, sumnjam. Mislim da u svakoj vezi dodju faze kad si zasicen sa svojim partnerom(icom). Ako vec trebas da osvjezis svoj seksualni zivot a ostali elementi veze ti funkcionisu perfekno, onda je bolje da se to uradi zajedno, nego jedno drugom iza ledja. Osim toga, ako ce mo pogledati duboko u sebe, osjecaj kad vidis ljubav svog zivota u zagrljaju druge ili drugog pored ljubomore, ima i taj erotski feeling, koji je i mozda jaci, ali mi to ne zelimo priznati sami sebi.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Swing ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon