:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Nedoumica se nastavlja - Z4, Z6 ili Z9?
Čini se kako se BMW-ovim šefovima svidjela kontroverza nastala među špijunskim fotografima i auto novinarima pa svako malo se na cesti pojavi automobil oko kojeg se nikako ne može postići konsenzus
Ranije špijunske fotografije zamaskiranog testnog prototipa BMW-ovog roadstera su potakle žestoku debatu među poznavateljima koji se nikako nisu mogli dogovoriti radi li se o novoj genearciji modela Z4 ili o u potpunosti novom roadsteru Z9, koji bi se prema nekima mogao zvati i Z6.
Obje strane imaju jake argumente. S jedne strane očito je da se radi o većem automobilu od trenutnog Z4, no rast buduće generacije je i najavljen kako bi se oslobodilo mjesto za novog entry roadstera pod imenom Z2, koji će biti razvijen na bazi serije 1.
S druge strane čini se kako testni primjerak ima metalni sklopivi krov, a koliko za sada znamo teško da bi Z4 mogao dobiti takav krov. Kako god na kraju ispalo tržište očekuje još jedan uzbudljiv automobil iz Münchena.[autonet]
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
E92 M3 V8
BMW M je konacno dao neke cifre o novom 4.0L V8 motoru. Maksimalan broj obrtaja je 8.300, sto je maksimum sto momentalno ide po ulicama. Razvijace 420 ks i imace momenat od 400 Nm. Motor ima tezinu od 202 kg sto je 15 kg lakse od linijskog sestaka sto je u prosloj M3-ojci.
izvor: http://www.autoweek.nl/newsdisp.php?ID=6241
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Fino motorce, nema sta mada, meni deluje da ce "osmak" iz RS 4-ke biti bolji...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Hvala Racing! Hvala puno za slichke!
E, ovo je motor BMW-a.... aaa? BMW brate mili! Sila!
Sve je lepo i prosto se radujem zbog ovog modela i onim ljudima koji ce ga posedovati, buducim (ponosnim) vlasnicima ali sa druge strane me rastuzi sto je to V8 i jednostavno znam da ga necu nikad posedovati jer on previse trosi za moj (nas) standard...
Ova starija M3-ojka je imala 6 klipa samim tim manju potrosnju pa moze nekako i da se ''masta'' kupicu ga jednog dana...
|
|
|
medovuk Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 243
|
|
Rile_Master je napisao/la sledeće: | Fino motorce, nema sta mada, meni deluje da ce "osmak" iz RS 4-ke biti bolji... |
varas se grdno
nisu iste 400 i kusur audijevih konja
i bmw ovih nikako
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
medovuk je napisao/la sledeće: | Rile_Master je napisao/la sledeće: | Fino motorce, nema sta mada, meni deluje da ce "osmak" iz RS 4-ke biti bolji... |
varas se grdno
nisu iste 400 i kusur audijevih konja
i bmw ovih nikako |
Ajde, onda, molim te, objasni mi kako nisu iste...?Da nisu mozda BMW-ove KS jace?Brze?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Milos NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad
|
|
Iako nisam fan BMWa, mogu reci da sam negde citao uporedni test M5 i Audija S6 i da je BMW tobio sa nehom strahovitom razlikom....
|
|
|
|
|
|
bokiva39 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71
|
|
g_bmw_m3 je napisao/la sledeće: | Hvala Racing! Hvala puno za slichke!
E, ovo je motor BMW-a.... aaa? BMW brate mili! Sila!
Sve je lepo i prosto se radujem zbog ovog modela i onim ljudima koji ce ga posedovati, buducim (ponosnim) vlasnicima ali sa druge strane me rastuzi sto je to V8 i jednostavno znam da ga necu nikad posedovati jer on previse trosi za moj (nas) standard...
Ova starija M3-ojka je imala 6 klipa samim tim manju potrosnju pa moze nekako i da se ''masta'' kupicu ga jednog dana... |
hehehe druze i ja sam u slicnoj poziciji veliki sam fan BMW-a pogotovu serije E36 mislim da je to najlepsi bmw ikada napravljen...a sto se tice motora svi majstori kazu Redni 6-aci u BMW-u su neprevazidjeni samo ga ne cepajte na "hladno" cekajte da se temperetura podigne i przi koliko pise.....
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|