:: |
Autor |
Poruka |
Milos NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 242 Mesto: Novi Sad
|
|
Naravno da mi je pukao... desava se... I to cak mislim da mi je 2 puta pukao Durex Extra Safe
Ko zna sta nam prodaju po trafikama... Ipak nikad nije bilo nekih vecih problema jer se to moze osetiti kad pukne... Bar ja mogu...
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ela85 je napisao/la sledeće: | Nije nikada pukao ali sam koristila pilule za posele..Postinor 2 ima jako puno hormona...ali su kontraceptivne pilule steridil zamena za to..tj uzmu se dve pilule umesto jednog postinora...znaci ukupno 4 pilule..bolje je jer ima manje hormona a efekat je isti... |
Nije tacno da su samo 4 pilule za uzeti, da bi postigla isto hormonsko dejstvo kao "pilula-posle" trebala bi uzeti skoro citavo pakovanje "normalnih" pille! A "pille-posle" bi trebalo da se uzimaju pod strogim nadzorom lekara...
Ali evo da i ja odgovorim i na temu, kada vec ovde pisem, ne nikada do sada nije pukao i nadam se da nece
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|