www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prevara-tko vise vara u vezi, muskarci ili zene?
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  

Da li biste oprostili prevaru??
DA!
11%
 11%  [ 1 ]
NE, nikada.
55%
 55%  [ 5 ]
Prvi put da.
33%
 33%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 9

Autor Poruka
pussycatvk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Feb 2007
Mesto: Vinkovci

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 27, 2007 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je to tu negdje, podjednako... samo, mislim da smo mi pametnije pa to znamo sakriti! A nema tu neki posebnih razloga... kad te opali želja, privlačnost... ne možeš se baš oduprijeti, iako znaš da bi trebala! Svaka čast onome tko može.. ja ne mogu... Embarassed

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 28, 2007 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zene vise varaju....sigurno.

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 29, 2007 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema tu nekog pravila. Varaju i zene i muskarci, a jedina je razlika sto zena kad vara dobije onaj slatki epitet "ku*va"

mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 10:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ne znam...znam da ja to ne radim i kad meni to on uradi,ako uradi, kidam jaja i bok!

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 13, 2007 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da podjednako varaju i muskarci i zene..pogotovo u nekim godinama
ma nema pravila ustvari ali iz prica znam da je to obostrano hmmmm

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 10, 2010 10:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta je to što navodi osobe koje su u dugoj vezi ili braku da varaju svoje partnere?

Iznenađujuće je da odgovor zavisi od toga da li je u pitanju žena ili muškarac. Muškarci i žene varaju iz različitih razloga. Nekoliko studija provedenih među nevjernim muškarcima i ženama pokazale su da su ispitanici naveli apsolutno različite izgovore za svoje vanbračne afere. Muškarci su kao glavni motivacioni razlog za varanje naveli seks, ili stvari direktno ili indirektno vezane za seks. S druge strane, žene su navele kao glavne razloge svoje nevjernosti neostvarene emocionalne potrebe, te nezadovoljstvo svojim brakom/vezom ili partnerom.

10 razloga zašto muškarci varaju
1. više seksa (potreba za aktivnijim seksualnim životom)
2. seksualna raznolikost (želja za različitim vrstama seksa ili određenom vrstom seksa)
3. oportunistički seks (seks u kojem postoji opasnost da ih neko uhvati)
4. da bi zadovoljili seksualnu znatiželju (želeći da imaju seks sa određenom osobom)
5. da bi potvrdili svoju seksualnost
6. osjećaj muškosti (muškog ubjeđenja da su prirodno predodređeni da varaju)
7. uzbuđenje „lova“
8. želja da se osjećaju važnim i posebnim (jačanje ega)
9. pritisak prijatelja
10. seksualna ovisnost

10 razloga zašto žene varaju
1. nedostatak emocionalne intimnosti (potreba za bliskom emocionalnom vezom)
2. nezadovoljstvo sa partnerom
3. nezadovoljstvo brakom/vezom
4. želja za muškom pažnjom
5. da potvrde svoju seksualnu poželjnost (da se osjećaju ženom)
6. da ponovno dožive romansu
7. želja da se osjećaju posebnom
8. dosada
9. usamljenost
10. seksualno uzbuđenje

Dakle, muškarci uglavnom varaju zbog seksualnih i fizičkih razloga, dok žene varaju zbog emocionalnih razloga. Studija je pokazala da je 75-80 % muških ispitanika je navelo seks kao razlog nevjernosti, a samo 20 % žena je izjavilo da su bile nevjerne zbog lošeg seksa

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 22, 2010 2:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

7 mitova o varanju!

7 mitova o prevarama: bolje da ne trebate provjeravati jesu li istinite. Za sve one koji misle da znaju tko su ti koji varaju, evo 7 mitova koji će uzdrmati njihove iluzije.

1. Varaju oni koji su kod kuće nesretni.
Mit u koji često rado vjerujemo, posebno oni koji i sami varaju, nije istinit, barem ne uvijek. Ako je za vjerovati istraživanjima, ovaj mit vrijedi za većinu žena, ali ne i muškaraca. Mnogi muškarci, koji vole svoje partnerice i za njih imaju odlične seksualne igrice, ne propuštaju priliku leći s drugim ženama. Jedno je istraživanje pokazalo da je 56% muškaraca, koji varaju svoje partnerice, kod kuće zadovoljno. To su pak potvrdile samo 34 nevjerne žene. Kod žena obično vrijedi da varaju jer su kod kuće nesretne.

2. Muškarci varaju češće nego žene.
Svjetski trendovi govore da muško prednjačenje u preljubima polagano popušta, te da se žene jednako često upuštaju u avanture.

3. Kod afera se radi samo o seksu.
Iako često jest tako, nije uvijek. U aferama pojedinci obično pokušavaju iskusiti ono što im nedostaje u njihovim vezama. A u svakoj vezi ima mnogo nedostataka. Pa ni savršeni partneri nisu sigurni od prijevara, jer njihovim parterima to savršenstvo može dosaditi. Dakle, ne radi se samo o seksu.

4. Ako vas vara, ne voli vas.
Obično se tvrdi, ali i većina nas drži, da oni koji varaju - ne vole. Ipak, tu je riječ o nečemu drugome. Ako vas partner/ica vara, tada vas ne poštuje, odnosno ne poštuje vaš dogovor. Ali to ni u kom slučaju ne znači da vas ne voli. Naime, brojni ljudi mogu lako razlikovati ljubav od seksa, jedino se morate zapitati odgovara li vam ta definicija ljubavi i da li vam je dovoljna.

5. Aferu ste mogli spriječiti.
Ne stoji. Možete se truditi koliko hoćete i pokušati biti što boljim partnerom i tražiti bilo kakav znak moguće prevare, ali nećete ju spriječiti. Sve što možete učiniti je da si izaberete što boljeg partnera, koji vam odgovara i za kojeg vjerujete da će poštovati vaš dogovor o vjernosti.

6. Varanje je samo prakticiranje spolnog odnosa.
Voljeli bismo u to vjerovati, no to nije točno. Jer snažna osjećajna prevara može teško pogoditi vašeg partnera/partnericu i vašu vezu. Često jače nego fizička nevjera. Naime, osjećaji nas blokiraju, teško ih izbacujemo iz misli, prate nas uvijek i po svuda, pa i dok smo u krevetu s partnerom. Pa i to što se pretvarate da ste slobodni, a u vezi ste, ili to što proživljavati osjećajne trenutke s nekim drugim, vaš partner može shvatiti kao osjećajnu prijevaru. A vi se, možda, više ne možete vratiti u svoju vezu.

7. Afere mogu spasiti vezu.
U taj mit najviše vjeruju pojedinci koji varaju. Ali to ne stoji! Skok preko plota najčešće uništi partnerovo/partneričino povjerenje, a povjerenje je temelj svake čvrste veze. Tek će se rijetki par uspjeti vratiti na mjesto na kojem je bio prije prevare. Skok preko plota prevarant, a pogotovo onaj koji je bio prevaren, nikada neće zaboraviti, a prevara je najčešće poput tamne kulise koja vas cijelo vrijeme prati, kroz cijelu vezu. Naravno, pod pretpostavkom da ste odlučili ostati zajedno.

Što ženu navede na preljub?

Nema jednostavnog odgovora na pitanje zašto žene varaju, ali postoje neki najčešći razlozi. Mnoge žene su u vezi u kojoj im nedostaje sexa, pažnje, romantike, komunikacije... Kad-tad to će dovesti do preljuba.

Sve je više govora o ženama preljubnicama i prošlo je vrijeme kada su muškarci uglavnom bili ti u koje se zbog varanja upiralo prstom. Što će to nečiju suprugu ili djevojku otjerati u krevet drugom muškarcu?

Priču o preljubnicama započet ćemo s primjerom majke troje djece koja je zbog nedostatka pažnje, komunikacije i bliskosti sa suprugom sreću odlučila potražiti na drugom mjestu.

Nakon troje djece počela se osjećati neprivlačnom i nedovoljno cijenjenom. U njezinim očima suprug je bio nemaran. Osjećala se kao da ima četvero djece. "Supruga sam varala 99 posto zbog nedostatka komunikacije, a samo jedan posto zbog sexa", rekla je.

Bilo da su žene u vezi nesretne zbog nedostatka sexa, ljubavi, pažnje, komunikacije... vrlo je moguće da će njihovo nezadovoljstvo rezultirati preljubom.

Evo nekoliko razloga koji će ženu otjerati u krevet drugom muškarcu:

● Zapostavljenost
Kada je suprug ili dečko emocionalno nedostupan i kada ignorira potrebe žene, a čitavo vrijeme žena pokušava uspostaviti komunikaciju, a muškarac ni tada ne obraća pažnju, Elizabeth Sloan, terapeutkinja i savjetnica za parove, to naziva yadda, yadda faktorom. Sve u svemu, žena će pokušavati neko vrijeme doprijeti do muškarca, ali s vremenom će odustati i potražiti nekoga tko je razumije.

● Sexualna neispunjenost
Čak i onda ako je sex u vezi redovit, možda žena sexualno nije ispunjena i zadovoljna, tvrdi Sloan. Žena će pokušavati ukazati muškarcu na svoje potrebe, ali često se dogodi da tada žene dobiju odgovor kao što je: "Pokušavaš me naučiti kako da budem muškarac" ili "Ne cijeniš me kao ljubavnika". I da, ponekad žene, ako nisu zadovoljne sexom, nađu nekoga tko će ih zadovoljiti.

● Ljutnja zbog neriješenih situacija iz prošlosti
U ovom slučaju najčešći scenarij je taj da je u nekom razdoblju zajedničkog života suprug prevario ženu. Nakon preljuba su ostali zajedno, ali se žena nikada nije s tim suočila i želja za osvetom se pojavila kada joj se ukazala prilika za preljub, tvrdi savjetnica za parove.

● Izgubljeno poštovanje
Svi mi volimo vjerovati u to da je netko uplovio u bračne vode isključivo iz ljubavi, ali ako muškarac iz nekog razloga s vremenom prestane biti ono što je nekada bio, izgubi samopoštovanje, samopouzdanje i odustane od svega, ni u očima supruge neće biti bolji. Žena će takvog muškarca prestati poštivati i u nekom drugom će pronaći sve ono čime ju je njezin suprug jednom osvojio, prenosi womansday.com

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 24, 2010 3:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Osoba koja odluci da vara, varace. Bez obzira bilo to musko il' zensko, prevara je prevara.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Prevara-tko vise vara u vezi, muskarci ili zene? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon