:: |
Autor |
Poruka |
cezarMiD Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2007 Poruke: 53
|
|
Po meni on je najbolji igrac na svijetu
|
|
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
pa nije bas najbolji al blizu je toga,ima jak i precizan udarac,brz je i ima dobar dribling...ima status velikog igraca
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
sjajan igrač, nije velika zvjezda jer igra u klubu gdje nema velikih zvjezda sem Anria...ali da je u nekom drugom mislim da bi imao ulogu poput Ronaldinha ili tako nekog..super je igrač, da je bar našoj repki bio jedan takav protiv Kazahstana
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Chain Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 40
|
|
Jedan od boljih igraca sredine terena. Obozavao sam ga dok je jos igrao za borusiju
|
|
|
|
|
|
Reaktivac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 58
|
|
Chain je napisao/la sledeće: | Jedan od boljih igraca sredine terena. Obozavao sam ga dok je jos igrao za borusiju |
Izvanredan igrač fine tehnike, izuzetno pokretljiv. Prototip modernog ofanzivnog veznog igrača.
|
|
|
|
|
|
dino90 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Feb 2007 Poruke: 14
|
|
igra preterano...a ima i sutinu...
|
|
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Jako dobar igrac,izabrao je pravi klub,samo ce napredovati.Verujem da ce za godinu dve biti jedan od najboljih na toj poziciji.
|
|
|
|
|
|
Danchy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Jan 2007 Poruke: 81
|
|
bio mi je jedan od najdrazih igraca,ali,od kada je napustio BvB...ne mogu ga podnijet...al,iskreno,odlican igrac...jedan od boljih na toj poziciji...
|
_________________ Jaci je ponos moj od bola...ma idi do djavola!
klikni |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|