:: |
Autor |
Poruka |
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
mene ni malo ne dotice to sto mi drustvo prica....
ne volim ni da se mesam a ni da se meni mesaju u vezu....
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
Volim da saslusam misljenje svojih drugarica, ali ne mogu one da uticu na to sta cu ja da radim i sa kim cu biti.
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Nitko ne može utjecati na moj izbor
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Nikako ! Uoste me ne zanima njihovo misljenje,imam moj mozak i moje srce!Gledajuci po tom misljenju pola su bile za mog muza a pola ni dan danas ne mogu da ga "svare"!
Meni je bitno da se mi volimo a za ostale me bas briga
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Vazno mi je misljenje mog drustva zato sto bismo ponekad provodili vreme i sa njima, zato volim kada moje drustvo i moj decko imaju neke dodirne tacke i zajednicke teme za razgovor. misljenje drustva mi nije presudno u izboru partnera, ali volim kad prihvate moj izbor, a to mi se do sada uvek desavalo.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ne dozvoljavam da na mene bilo ko utice!
|
|
|
djavolce Prijatelj foruma
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 3422 Mesto: Nish/Bech
|
|
u sustini me ne interesuje sta ce drugi reci,ali ponekd pitam drugarice sta misle o mom decku i kako im se cini,kada sama nisam sigurna sta da mislim o njemu...desilo mi se cak jednom da sam raskinula sa jednim momkom zato sto je moja najbolja drugarica rekla da je tezak ''seljak''-mada smo svi ponekad takvi-nakon raskida mi je bilo krivo jer je prema meni bio bas super,od tada samo informativno pitam ali vise ne slusam tudje misljenje
|
_________________ Covek sretne mnogo ljudi u svom zivotu... Ali samo pravi i iskreni prijatelji ostave tragove u njegovom srcu |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Zanima me, ali nikako ne može utjecati, pa ja sam JA i znam što ja želim i što je za mene najbolje. Naravno da ću saslušat sve što drugi imaju reć i uvjek ću i ja želeti drugima samo najbolje, ali ništa ne može utjecati na to, dok ja ne vidim svojim očima.
Kao ni partnerovo mišljenje o mojemu društvu, tak ni njihovo o njemu . Nisam do sad sa time imala nikakvih nesuglasica, ali ako ih bude, bit ću tu da ih čujem.
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
na mene utice misljenje samo izuzetno bliskih osoba kojim verujem za bilo sta... a za ostale, pa znas kako me briga sta ce ko da misli o mom decku..
|
|
|
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
sve zavisi...ako ti nesto najbolja drugarica kaze onda sigurno vise utice na vas nego da vam kaze neka drugarica sa kojom nisi tako bliska...
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Pa u pocetku odbijam svako sufliranje, ali se uglavnom kasnije ispostavi da to utice i na moje ponasanje i razmisljanje.
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
meni je dok sam bila mladja bilo puno bitnije kakvo ce misljenje moje drugarice imati o momku sa kojim izlazim. ali sada kada sam postala "malo starija i malo zrelija" vise mi apsolutno nije bitno njihovo misljenje. ako mi je dobro s njim i ako se meni svidja ostali nisu bitni. i moje drugarice znaju da se po tom pitanju ne smiju mjesati u moje veze
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|