:: |
Da li mislite da je Beovizija 2007 namestena??? |
Da |
|
43% |
[ 13 ] |
Ne |
|
56% |
[ 17 ] |
|
Ukupno glasova : 30 |
|
Autor |
Poruka |
vebija Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 519 Mesto: zagreb
|
|
nisam ni gledo al mislim da je namjestena
|
_________________ postoje 3 vrste ljudi: oni koji znaju brojati i oni koji neznaju
|
|
|
|
|
Soomi Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 111
|
|
|
|
|
mishelbu2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Sep 2006 Poruke: 69 Mesto: bu2
|
|
nick1982 je napisao/la sledeće: | Nesto mi ovaj spisak pesama i izvodjaca ne uliva sigurnost,da mozemo nesto da uradimo u Helsinkiju.Nema one prave zvezde,odnosno nekog ko bi se dopao narodu na "prvu loptu".Mislim da smo prosle godine ispustili priliku da odemo u Atinu i uradimo nesto,ali,nazalost,zbog onih Siptara iz Crne Gore nismo otisli. | ma ja mislim da su vam i ove godine krivi crnogorci sad se vidi ko je kriv za proslu godinu,kad se sami izmedju sebe 'koljete';
|
|
|
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
najgora beovizija do sada,a ne nije namestena,mislim pobedila je marija šerifovic sa onom glupom pesmom.
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Namesteno je i to se znalo jos kad je Aleksandra R. rekla ono da nagradu treba dobiti Marija...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|