:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Haha Ocigledno je da si sada ispratio uputstvo kako treba
Inace, u ovom patch-u nema grupa vec je sve isto kao u prethodnom - dakle, sistem eliminacije.To je oduvek bil i ostala boljka ovog patch-a...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Mare34 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 125 Mesto: Beograd
|
|
a kakav je ovaj super evolution patch od gigabajt, da li ga vredi skidati?
|
_________________ Don't worry, be happy. |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Taj patch ispravlja sva ona imena za koje KONAMI nema licencu, donosi sve nove (prave) dresove, grbove, face, frizure, kopacke...ubacuje preko 230 novih stadiona, ubacuje preko 200 novih lopti, ubacuje nove muzicke teme...Znaci, taj patch kompletno ispravlja svaku ligu u igri (+ dodaje i Bundes Ligu) i preko svog kitservera donosi sve one ostale dodatke (stadione, lopte, face...).
Ja sam skinuo ovaj patch i meni radi normalno dok sam na nekim sajtovima video da se ljudi zale na neke stvari koje ja, iskreno, nisam primtio...Moja preporuka ti je da ga nabavis pa da sam procenis.
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Ima li igdje da se skine mod za pes6 za igranje u dvorani
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Mladen001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Maj 2007 Poruke: 43 Mesto: Vranje, Srbija
|
|
ehh konamijev serial pes iss igram jos od 1995 godine... i ovaj pes6 sam igrao ko lud pa me smoriooo
|
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
|
|
Jeli izišo patch za Balkanske klubove?
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Zloky je napisao/la sledeće: | Jeli izišo patch za Balkanske klubove? |
Recimo, imas MSL Patch (Meridian Superliga Patch) koji ubacuje kompletnu srpsku ligu u igru...
Sa kojim klubovima, konkretno, hoces da igras?
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
|
|
Kako se spaja na internet pes6?Išao sam na network ali mi izbaci"Unable to transmit using UDP port 5730.
You may need to connect directly to the internet or adjust your connnection device ie.router settings et c.
Assign DMZ,Port Mapping,Confiure NAT Table and other router settings to the console
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Zloky je napisao/la sledeće: | Kako se spaja na internet pes6?Išao sam na network ali mi izbaci"Unable to transmit using UDP port 5730.
You may need to connect directly to the internet or adjust your connnection device ie.router settings et c.
Assign DMZ,Port Mapping,Confiure NAT Table and other router settings to the console |
Jel imas originalnu kopiju igre ili...?
Na zalost, samo sa originalnom kopijom mozes da igras PES 6 preko Internet-a... Ovo je najveca mana ove izvanredne simulacije fudbala...
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
|
|
Rile_Master je napisao/la sledeće: | Zloky je napisao/la sledeće: | Kako se spaja na internet pes6?Išao sam na network ali mi izbaci"Unable to transmit using UDP port 5730.
Assign DMZ,Port Mapping,Confiure NAT Table and other router settings to the console |
Na zalost, samo sa originalnom kopijom mozes da igras PES 6 preko Internet-a... Ovo je najveca mana ove izvanredne simulacije fudbala... |
Imam
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Zloky je napisao/la sledeće: | Rile_Master je napisao/la sledeće: | Zloky je napisao/la sledeće: | Kako se spaja na internet pes6?Išao sam na network ali mi izbaci"Unable to transmit using UDP port 5730.
Na zalost, samo sa originalnom kopijom mozes da igras PES 6 preko Internet-a... Ovo je najveca mana ove izvanredne simulacije fudbala... |
Imam |
Aha...
E, onda mislim da trebas da ides na Konami-jev sajt i da tamo aktiviras nalog za online igranje. Zaboravio sam kako se to radi, ali siguran sam da je prosto, nije nista komplikovano
|
|
|
|
|
Ilija@Nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Jun 2007 Poruke: 124
|
|
Zloky je napisao/la sledeće: | Ima li igdje da se skine mod za pes6 za igranje u dvorani |
Postoje napravljene dvorane koje samo ubacis u kitserver kao i svaki stadion.
|
_________________ "Ali znaj, cuces plac uvek kada uzmes mac, jedino ljubav sme s nule da pokrene sve" |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|