www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ehhh, te slatke muske "rukice"........
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
pussycatvk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 09 Feb 2007
Mesto: Vinkovci

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja i nisam neki poseban obozavatelj, mislim, nije mi to tak bitno kak izgledaju... bitno mi je da me dira s njima, a kojeg su oblika.. bas me briga... hehe... osim kod konobara... kad pere onu casu pa mu misici na rukama na ocigled rade.... mmm... eto ga sad na... napalila sam se.... Shocked

djavolce
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 35

Datum registracije: 29 Jan 2006
Mesto: Nish/Bech

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno obozavam momke sa velikim rukama i da se jednostavno izgubim u njima,ali moraju biti negovane to je mnogo bitno...

smixy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 21 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 8:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi od gradje i od muskarca, sve mi je jedno kakve su, bitno da su mastovite

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 25, 2007 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pružaju toplinu, osjećaj sigurnosti...a i napaljuju Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
naravno velike ruke, a za one ostale baš me briga, svako ima svoj ukus Twisted Evil

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim da osjetim njegove ruke kada me zagrli...tako su tople i tako sigurne

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 22, 2007 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obzavam lepu musku ruku... Dugacke prste... Lepo izvajane misice... Obozavam "plivacka" ramena i takve ruke...

*Alaska_lady*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jul 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 18, 2007 10:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mushke ruke....mmmmm.....volim kada su snazne.......pa kada me zagrli se osecam jako sigurnom........i kada su tople......uhvati me oko struka sva se najzeim.....naravno crno ispod noktiju ne dolazi u obzir......shake obavezno moraju biti velike......da se moja rukica izgubi u njima......a prsti su extra kada su drugachi pa onako lepo izvajani.......lepota od zivota......ruke uvek primetim.......moj sadashnji ima prelepe ruke..... Embarassed

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 18, 2007 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Muske ruke...hm...
To je nesto najlepse!Prave muzevne a opet tako nezne...Obozavam ih!Ali naravno pd uslovom da su uvek uredne bez obzira koji posao radio!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ruke kao ruke....samo da su negovane i da kad te uhvati,da ih osetis Laughing

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh... muške ruke... jako mi je bitno kako izgledaju... od ramena pa do prstiju... Nije bitna veličina koliko oblik šake, mišića, prstiju... Mmmmm... divno... Razz Embarassed

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

MajaaaAR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Nov 2007
Mesto: Arandjelovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 06, 2007 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne volim kad je decko nezan i kad me miluje,ja vise volim cvrste ruke Very Happy

Ali kad ga pocnemo ljubiti
zbog njegovih mana....onda je to
Ljubav....

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 08, 2007 12:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmm ja volim velike rucice, onako nezna, mekane pa kada me dodirnu da se otopim Embarassed Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Ehhh, te slatke muske "rukice"........ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon