:: |
Autor |
Poruka |
Amerigo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202
|
|
moj favorit je bio blood diamonds. ali eto ni ovi sto su dobili nisu losi.
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
mi2scg je napisao/la sledeće: | Joj, Dreamgirls mi se ni ne gleda, ali ni najmanje! Ne volim spoj muzike, glume i svega i svacega, a upravo je to trend u Holivudu! Cujem da se Bijonse jako naljutila sto nije nominovana za Oskara - ma, daj, molim te!!! |
Taj "spoj svega i svačega" se jednom rečju zove mjuzikl, a popularan je još od vremena Freda Astera & Ginger Rogers, dok je pre neku godinu jedno upravo takvo ostvarenje (Chicago) dobilo i Oskara u najprestižnijoj kategoriji, za najbolji film. Ergo, jednom "trend" sad je uveliko "klasika". Nije da odobravam, ali moje se mišljenje nigde ne računa. A kad smo kod Beyonce, nije joj za moj račun neosnovana ta ljutnja - ne da je jaka glumica (pljuc, pljuc, daleko bilo), ali nije ni ona Jennifer Hudson, a ipak pokupi zlatnu statuetu, što 'no rekli "ni kriva, ni dužna".....
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
margitrad Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326
|
|
U ovoj konkurenciji stvarno su najbolji dobili nagrade, ali mislim da je i konkurencija bila slaba
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Odgledala sam sve filmove koji su bili nominovani u glavnim nominacijama i slazem se da je Babel neprevazidjen. Film koji te natera na razmisljanje, a najzalije mi je bilo sto Rinko Kikuchi nije dobila oskara za sporednu zensku ulogu jer je bila fenomenalna.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|