:: |
Autor |
Poruka |
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
CatchTheWreck je napisao/la sledeće: | Metallica, James i One..... i sta ti u zivotu vishe treba? |
Taman si dobro počeo, mislila sam čitaš moje misli........ali kako "šta ti u životu više treba"? A Led Zeppelin i Stairway to Heaven, Pink Floyd i Wish you were here, Whitesnake i Here I go again.........a tek.......ček' sad sam još uvek snena!
I btw. stvar One sve hvale za remek-delo koje je ispala duguje Larsu Ulrichu, a ne Jamesu Hatfieldu!
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
Nekru Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 12
|
|
Primus, Tom Waits, Hladno Pivo, Bob Marley, Zvonko Bogdan. Prvih 5 koji su mi pali na pamet.
|
|
|
|
|
|
boriss Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 9 Mesto: Banjaluka
|
|
Led Zeppelin,Guns N' Roses,Aerosmith,Metallica..........Popis je predug!!!!!!
|
_________________ cao |
|
|
|
|
milicaanchy Dobro upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell
|
|
powerserb je napisao/la sledeće: |
Pisite o svojim omiljenim bandovima, pjesmama, albumima.
Glasamo, pa da vidimo sta ko misli |
Aerosmith,ofc.......I don't wanna miss a thing ...mmmmmmm.
|
|
|
|
|
|
RavenClaw Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 11 Mesto: Novi travnik
|
|
uuuuuuuu tesko, ali sada mi trenutno pada na pamet The doors, Rolling Stones, naravno zeppelini i Pink Floyd, uufffffff ima ih puno... (Metallica - stariji albumi)
|
_________________ Govori jedna plavisa drugoj:
- "Mogu vjerovati da rode nose djecu, al' da pauk dize auta, to nema sanse..." |
|
|
|
|
Savetnik Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 8
|
|
Od starog roka Rolling Stones i Led Zepelin,zatim 80-tih Metallica i AC DC,danas Rammstein.
|
|
|
|
|
|
darjan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 4
|
|
Creed, Tool, Pink Floyd, Led Zeppelin, Prince (one man band), Red Hot CHilli Peppers... i mnoooogo mnooogo drugih, domaci: Negative, Area, Leb i Sol,Parni Valjak, Bjelo Dugme, D.N.O., Mizar, Anastasija, Arhangel... fijuuu... dug je spisak (ima jos...)
|
|
|
|
|
|
zicak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Feb 2005 Poruke: 7
|
|
i ako sam malo mladi to su definitvno: Led Zeppelin, The Who, Black Sabbath, Metallica, ...i ima ih vise.
a za pesmu neznam...za mene: "nothin' else matters", "stairway to heaven", "one", "fade to black",....ali ima ih previse dobri
|
|
|
|
|
|
Jadeor Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 35
|
|
uh...ovako: ekv, azra, dugme, drugi nacin, corba, pa onda gunsi, metallica, iron maiden, faith no more, pearl jam...pa ne znam ni ja, al u glavnom bitno je da je rock'n roll!!
|
_________________ uviii |
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 48
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Metallica, Nirvana, Iron Maiden, Rammstein, Foo Fighters...
Divlje jagode, Opća opasnost, Macbeth...
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
keza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 13 Feb 2005 Poruke: 72
|
|
od novih grupa sve sam vise poceo slusati AUDIOSLAVE gdje pjeva Chris Cornell, bivsi pjevac SOUNDGARDEN-a. Takodje, ima jedna hard rock grupa SOUL SIRKUS - jako, jako dobra!. Poslusajte, pa ocijenite.
|
|
|
|
|
|
keza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 13 Feb 2005 Poruke: 72
|
|
uh, zaboravio sam spomenuti jednu grupu - MASTERPLAN. Pjevac je Jorn Lande, a pjevao je u raznim hard r. grupama. Ima fantastican glas i ogromne glasovne mogucnosti. Podsjeca na Davida Coverdalea.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|