:: |
Autor |
Poruka |
gric202 Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 570
|
|
Napisite ono sto vas najvise nervira u vasoj okolini, od gradskog prevoza do resavanja problema sa vasim kucnim uredjajima...
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
A kakve veze tema ima sa Igricama bez granica? prebacujem u trac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Nervira me kafe automat kad zakoci i nece da se pokrene a pogotovo ujutru kad mi se pije kafa
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
sta me najvise nervira?? nervira me mobilni kada mi ujutro zvoni sat budilnik... nervira me internet kada nece da radi kako treba i kada ne mogu da skinem do kraja pesme koje zelim a skida mi mb....
|
|
|
|
|
|
i_takoooNS Iskusni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 947 Mesto: eNeS
|
|
Nervira me stosta...
A najvise komp u zadnje vreme...
|
_________________ Ko me ne konta - neka kupi novu kontalicu! |
|
|
|
|
cupko86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 67 Mesto: Krusevac
|
|
NErvirame kad jedno kuce laje na mene uvek kad idem u skolu, nervira me kad dobijem upalu misica, nervira me kad me izjebu za nesto i sve me kao nervirka nervira
|
_________________ Coctailman & DJ |
|
|
|
|
jazla Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 251
|
|
Najvise na svetu me nerviraju komarci i onaj, jako blago receno, neljubazni radnik na salteru moje poste. Umalo da zaboravim i jedan profa sto mi drzi cak 6 strucnih predmeta na faksu.
|
|
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Nervira me kad nesto radim a ne ide mi
|
|
|
|
|
|
Nesa_bulje_mesa Banovan! Poslasticar
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 3172 Mesto: Beograd
|
|
nervira me kada me baguje komp kao sinoc narucim muzicku zelju a on zakuca pa moram da ga restartujem
|
_________________ Ako zelite nesto da gricnete ili da se osvezite kliknite ovde: Hot - caffe by Slatka-Shanerka, Nesha & Dixy
|
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
nerviraju me neki sto misle da su pametni i vickasti, a nemaju veze sa zivotom... nervira me to sto autobusi GSB-a rade kao antibiotik tj.po jedan autobus na svakih sest sati ...nervira me moj komp strasno ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kada malo bolje pogledamo i mi smo veoma nervozan narod, ali nismo krivi mi vec stvari koje nas nerviraju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|