:: |
Autor |
Poruka |
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
pa ono 20-30 min
dushi333 je napisao/la sledeće: | zar mora da se koristi kondom? sta ako moze i bez kondoma?
pa otprilike od 14-17 min jedna al ja sam probao jednom pet puta za jednu noc a posle jedan dan sam bio izgubljeni slucaj
[Edit by Baraba: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.] |
nebi da se hvalim aliiiii 8 times/night (ali tad je bilo sve malo brze 10-15min)
|
|
|
sasaklaric Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 211 Mesto: rijeka
|
|
kako kad, nekad 10 min a nekad se zna i odužit na 13 min!
|
|
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
do pola sata bez petinga a mazenje na kraju najlepseeeeeeeeeeeeeeeee
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
.::pinki::. je napisao/la sledeće: |
nebi da se hvalim aliiiii 8 times/night (ali tad je bilo sve malo brze 10-15min) |
A sa koliko muskaraca?
:LOL: je napisao/la sledeće: | Auh,pa tesko je to za objasniti. Mogu da pokusam,ali da se odmah ogradim i da kazem da je to krajnje individualno.
Npr ja,volim kada se malo to cekanje produzi kada me malo "tease" mmmhmm, to me dodatno uzbudi. Taj trenutak ocigledno prepozna (moj decko,naravno) jer pocinjem malo agresivnije da se ponasam. Hm. U zavisnosti od raspolozenja prelazim u konkretniji napad,e sad da li je to onako vrerbalni i konkretnije fiziki-to vec zavisi od momenta i inspiracije. Ne znam sad koliko sam ti ovim pomogla,ali verujem kada bi se jos devojaka ukljucilo u ovaj experiment verujem da bismo ubrzo imali neku generalnu "sliku" o tome.
I da, naravno,jos da napomenem,da se uglavnom mi potrudimo da vam stavimo do znanja kad dodje taj trenutak. Ili jednostavno mozes da ugovoris neku "sifru" sa dragom,pa da se tako sporazumevate. Kapish?
uzdravlju i veselju ti ovo vezbao! |
Hvala ne lepim zeljama!
Da, ali to je slucaj kada si dugo sa deckom, poznajete se odlicno i tu komunikacija zavrsava posao. Ali sta ako si sa deckom relativno kratko i jos uvek niste ostvarili taj vid komunikacije? Hajde, cure, mora da postoji nesto sto vazi za sve!
|
|
|
|
|
|
$aša Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jan 2007 Poruke: 65
|
|
Paaaaaaa,u zavisnosti od raspoloženje, i okolnosti i do 1-2.
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | .::pinki::. je napisao/la sledeće: |
nebi da se hvalim aliiiii 8 times/night (ali tad je bilo sve malo brze 10-15min) |
A sa koliko muskaraca? |
cccc pa naravno da samo sa jednim , jbg ili jesi ili nisi
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
@jerotije
pa cinjenica je da u "tim" trenucima postajemo malo zahtevnije! Glasnije smo. Izleti nam neki uzdah ili mozda neka onako vickasta recenica
verujem da i vi imate neki radar za "to" nase stanje
Mada,opet kazem-vezbom do savrsenstva. (mora se nekad i pogresiti )
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Ako je sex na brzaka u pitanju, onda nema predigre...Pozelis nekoga sada! Odmah! Istog trena! Doduse tu moraju sve kockice da se poklope da bi do tako necega doslo.
Inace ne znam koliko traje predigra... Znam samo da smo u stanju da provedemo po 5-6 sati u krevetu (sa malim predasima naravno ) a da mi to vreme proleti kao sat vremena. Pa po toj logici zakljucujem da nam i predigra traje poprilicno
|
|
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
predigra oko 15-20 minuta ali kad sam u formi mislim da mogu oko pola sata a neki put i duze to traje
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Nekad 10minuta, nekad cijele noći!
Nekad satima, nekad samo minutu, kad je baš baš strast na nivou!
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Mislim da nema univerzalnog odgovora na ovo pitanje. Meni predigra traje onoliko koliko je potrebno da ga poželim osjetit u sebi i ne mogu više izdržat ni sekunde da to ne osjetim. To je nekad 2 minute, a nekad pola sata, 45 minuta. Iako, šta mi duže traje predigra, to kasnije više uživam u samom činu koji traje koliko traje....
Ali volim predigru. I postigru. I tijekomigru. Volim igru.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Sve zavisi od trenutka i raspolozenja.
|
Poslednja prepravka: ~Tanja~ datum Čet Jul 19, 2007 12:11 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|