:: |
Autor |
Poruka |
jelenaShe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 191 Mesto: BanjaLuka
|
|
Znaci ovo nije tema o Beoviziji vec o Evroviziji
Da li ste culi neke druge ucesnike ovog festivala? Kako vam se cine? Sta mislite ko bi mogao da pobjedi?
Imala sam prilike da, pored pjesama sa ex-yu postora, cujem jos grcku i spansku pjesmu.
Nisu lose, onako pjevljive i vrckaste al mi nisu za pobjedu.
Od ex-yu pjesama nekako mi se najvise svidjela pjesma Slovenke Alenke Gotar - Cvet z juga.
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
A nisan čula....Hrvatska i Srbija su me razočarale..inače san uvik prije bila fan za Srbiju , al ova pisma mi nije nesto....
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Turska nije losa...A Crna Gora je bas lepa,,, ,,, za vrtica
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Kao sto sam vec rekao: makedonska pesma mi se svidja ["Mojot svet"], ali cu ipak glasati za Izraelce ["Push the button"]. Luda pesma, a i sasvim lepo opisuje kako se osecaju ljudi u Izraelu zbog nuklearnog naoruzavanja Irana.
Makedonci - izvinite.
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Dobri su mi Grci za sad, a videcemo kad preslusam i ostale
|
|
|
|
|
|
UNAK Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 168
|
|
jako mi se svidja makedonska pesma mada ni nasa nije toliko losa
|
|
|
|
|
|
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
cula sam
crnu goru - pesma je extra glupa (ajde kroci i poskoci, mislim strasno..........)
slovenka je isto bezveze, jerte da je zena operska pevacica, svaka cast ali smor pesma............
bosanska pesma mi je ok (radila ju je inace nasa Aleksandra Milutinovic) ali mi nije za pobednika eurosonga...........)
Molitva mi je skroz ok..............
pocetak pemse je vrlo miran, pa polako krece sve "glasnije" i makar meni efektnije..............
setite se "laneta" kraj pesme je bio bum...............prosle godine "lejla" isto..............
drzim fige Mariji..............
hm, zaboravila sam jos
hrvate, dado topic i dragonfly................pesme ok ali nista preterano, opet nije za prvih 10.................
i karolinina pesma mi je ok, ali isto mislim da nema bas velike sanse da udje u top 5
[Edit by Ivankamaza: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Dado i Dragonfly mi se svidja posebno pjesma, ali je pola vec vidjeno, najljepsi je onaj deoL
you never know,
how much i love you...
to je popravilo pjesmu...Zato Hrvati, zelim vam uspeh!
Crna Gora ima uzasno glupu pesmu...Ali moze proci...Do 15. mesta valjda se i ugura...Mada je refren ritmican.
Srbija ima jos gluplju pjesmu...Nista ne navijam za nas, jedino da su pobijedili Blizanci ili Ona Senjorita...Zar za ovu da navijam.
Poljska ima onako pjesmu...The Jet Set-Time to party....Dosta je dobra...Ali nije mi za Evroviziju...
Turska mi se bas mnogo svidja.... Bas je odlicna pesma zaista... Mislim muzika, glas nije... Mada je vidjeno od Grka iz 2004 (shake it)
Bosna ima jako losu pesmu, ali glas je dobar.Sve u svemu dobro je.
Slovenija mi je losa...
Makedonija mi je uzasna jer mrzim Karolinu.
Sve u svemu od ovih sto sam za sad cula navijam za Hrvatsku, pomalo Tursku, Poljsku, Crnu Goru ( ), pa eto i Bosnu...
Mi smo stvarno dno dna... Nista bez Senjorite i Blizanaca.
|
|
|
|
|
|
a*l*e*x*a*n*d*r*a Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Okt 2006 Poruke: 37
|
|
Marijina pesma mi je totalno OK!!!Da napomenem da izgled nije bitan...devojka ima EXTRA glas..!
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Cula sam jedino pesme od ex_yu
Znaci,hrvatska i bosna je prolazna
Crna gora,ti je sacuvaj boze na neki nacin bolje za nas
Makedonija,nikakva
Slovenija,nista specialno
Srbija,lepa pesma ali ona o vezi izgleda i odece me stvarno brine
|
|
|
|
|
|
nellav Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 10
|
|
meni se svida makedonska predstavnica-mojot svet, a crna gora mi je strava i uzas, pa ko je ono napisa?!!
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
ja sam za mariju i molitvu
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|