www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zena ili beba???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
SINAKI21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 15 Okt 2006
Mesto: zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odgovor je ŽENA, dijete koliko god to glupo zvučalo može se ponovo napraviti , a sa ženom si zato što je voliš, poštuješ, dijeliš s njom dobro i zlo , a dijete još ni ne poznaješ...

Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najteze pitanje do sada!
Ja kao zensko ne bih znala sta da napisem da sam relativno u slicnoj situaciji,da se nekoj mojoj sestri desava tako nesto i da ja treba da odlucim.Ne bih znala sta da radim.

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj dečko kaže da bi spasio mene Laughing iako ja ne znam što bi napravila da sam muško. Možda bi htjela spasiti ženu, ali strašno je vidjeti svoje dijete mrtvo...

Uniqa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 26 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bi radje zenu spasila....:9 misli da sam musko hehe Laughing

SANJAR72
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 31 Maj 2006
Mesto: NIŠ

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tesko pitanje...mozhemo sad ovde da trubimo 3 dana o tome ali necemo biti iskreni...iz jednog jedinog razloga-jer nismo bili u takvoj situaciji!!!

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako tesko pitanje... Ne znam stwarno, ali bih mozda hteo da spasu zenu... Ali bilo bi mi mnogo zao bebe!!!

melkor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jan 2005

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 12:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne daj boze, ali verovatno zena, ne znam mozda ce te ponovo moci da napravite dete!!! Ali stvarno tesko pitanje!!!

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ti joj, valjda ženu, možda sledeći put sve bude urede

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 16, 2007 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ali i beba je jedna...Druga bi bila drugacije od te... New Evil Mislim tesko se opredeliti, ali kako mozete tako jednostavno reci da beba nije jedna... New Evil New Evil New Evil

I mislim da ne treba biti na muskarcu odluka nego na zeni.

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 18, 2007 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jes da sam zensko...
ali spashavaj zenu =)) ako je volish =)

jer mozda opet zatrudni majku mu

Vista
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jul 2005
Mesto: Banja Luka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 8:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaki izbor je tezak a u ovakvim situacijama posebno. sa ove tacke gledista ja bi se za zenu odlucio pa da pokusamo imati bebu opet kasnije ... sta znam ...

Hot Cherry
Banovan!

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 21, 2007 5:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
I mislim da ne treba biti na muskarcu odluka nego na zeni.

U pravu si, a ako pogledaš sa druge strane, otac će sam da vaspitava dete Confused Question Sve to ostaje na Boga. Čuda postoje to znam i možda će sve biti uredu, treba samo verovati i imati nadu.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Zena ili beba??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon