www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

FON Beograd? Mishljenja o FON-u...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
shecky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Jul 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 06, 2006 1:33 pm    Naslov poruke: FON Beograd? Mishljenja o FON-u... Na vrh strane Na dno strane

Moze li neko da mi kaze nesto o Fakultetu Organizacionih Nauka u Beogradu... Tipa kakvi su ispiti, da li ima prepisivanja i tako to ... Hvala

andres je napisao/la sledeće:
Ljudi treba uskoro da upisujem fax pa me interesuje vase misljenje o fonu!

Edit by Baraba:Dodah i poruku chlana andres. Spojih njegovu temu o FON-u, tako da bude sve na jednom mestu.

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 06, 2006 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo linka koji ce ti objasniti apsolutno sve pojedinosti vezane za sam fakultet..srecno Wink
http://www.fon.bg.ac.yu/
i uopste na netu ima jako jako puno podataka o samom fakultetu..e sada bilo bi lepo kada bi se javili i njegovi studenti sa svojim iskustvima Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Eniac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Sep 2002
Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 07, 2006 1:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo se verovatno odnosilo na mene Smile
pa ovako fax nije los, sve to zavisi od osobe do osobe, reformisan je tako da je sad vecina tezih ispita prepolovljena...
prepisivanja, pa sad ne bi trebalo to da ti bude primarno, ali kao i svuda negde da negde ne
sajtovi pored oficijelnog koje bi trebalo da posetis su
puskice.net
fonforu.org

shecky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Jul 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 08, 2006 8:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti puno! super su sajtovi

andres
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 26, 2007 3:40 pm    Naslov poruke: Misljenje o FON-u Na vrh strane Na dno strane

Ljudi treba uskoro da upisujem fax pa me interesuje vase misljenje o fonu!

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislimo mi o Fon-u mislimo.
Realno,nije toliko tesko kao sto se prica.
Opet,nije ni toliko lako kao sto se prica.
Najbolje bi bilo da svratis jedan dan do faxa [Jove Ilica 154-busevi 47,48] pa lepo dodjes i vidis. Tacnije usunjas se i prepadnes nekog nesretnog studenta pa ga ispitas sta je i kako je. Koga god da pitas,svi vrte svoju spiku. Opet bi bilo pametno i to da kupis informator cisto da bi znao otprilike sta upiseujes i pod kojim uslovima,jer koliko ja znam ova bolonja je svasta-nesto promenila. Sta te konkretno interesuje na Fonu? koji smer? ili nemas pojma sta bi..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> FON Beograd? Mishljenja o FON-u... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon