:: |
Autor |
Poruka |
dime89 ***Srpski zavodnik***
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 2069 Mesto: *$*u paukovoj mrezi *$*
|
|
Da cujemo sta mislite da li je bolje vece provesti uz tv,dobro musko drustvo i alkohol ili je bolje imati romaticnu veceru sa devojkom i kasnije seksualne odnose????
|
_________________ Dok stara zvona zvone
nama dobro je i dizem casu gore
za sve ove godine!!!!
Od sumraka do zore,
znas ko cepa vufere!!!!!
D I M E
#26 |
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Ne volim sport Tako da definitivno ova druga opacija dolazi u obzir.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ne volim fudbal a alkohol ne podnosim tako da bi pre odabrao ovo drugo znaci romanicna vecerica s devojkom (cak ne mora ni da dodje do vodjenja ljubavi) vec samo ta lepa vecerica i romanticna atmosferica,...
|
|
|
discoStu Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 256 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja voplim fudbal i volim pivo, al morao bih da se opredelim za ovu drugu opciju...
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ljudi, nemojte tako, svakom coveku su potrebne obe opcije, samo sto bi ova druga morala da bude mnogo cesce.
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
mozda je ukombinovati dve dve opcije. na primer: prvo, tv, društvo, devojka, alkohol, a kad društvo ode, onda sve ostalo.....
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
tezak izbor ali sex svakako odnosi prevagu
|
|
|
|
|
|
dushi333 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 75 Mesto: Tetovo
|
|
naravno da je bolje romanticna vecer i bez seksa je dobro bolje nego alkohol
|
_________________ vatra je u suncu al zemlja je ta koja gori,oci se zaljube a srce je to koja pati.... |
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Uf tezak izbor ali i ne pijem alkohol hehe ipak ide ovako moja djevojka zna da je utorak i srijeda Liga Sampiona nedeljom se igra SuperLiga tako da me tih dan i ne dira hehe
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
rabby Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 216
|
|
... curu na kaucu i usput gledas tekmu a poslije zalijes grlo dobro pivom a nju .....
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
to je ko da me pitaš šta više voliš, dobru pitu ili čevape. hebiga, valjalo bi i jedno i drugo, jedan dan ovo, drugi ono, a kad bi došlo do situacije da se baš bira npr. šta večeras, naravno da bi izabrao večeru sa svojom (kad bi je imao naravno) djevojkom pa onda sex
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
drakula.erak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 8
|
|
Druga opcija definitivno,narokacu se kad tad sa drustvom,ali moje drustvo i ja ne gledamo fudbal,tako da vise vremena provodimo u kaficima,i mnogo spo poznati tamo!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|