:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Svaki dan..kavice, šetnje i slično 8)
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
dushi333 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 75 Mesto: Tetovo

|
|
dovoljno cesto
|
_________________ vatra je u suncu al zemlja je ta koja gori,oci se zaljube a srce je to koja pati.... |
|
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
moja devojka kaze i previse.kad god imam slobodnog vremena.obicno pricamo,ponekad malo i popijemo............
|
|
|
|
|
 |
slavica_m >>>luda mala<<<

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318

|
|
Vidjam ih redovno, svakog dana... U stanju smo da budemo zajedno nekoliko sati i da nam vreme proleti...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Volim da se druzim i izlazim....sada to su kafici,kucne posete,zurkice itd....provodim dosta vremena sa dragim osobama,a ima ih dosta....ranije je bilo aktuelno jedno drustvo u kraju,koje sam obozavala,stalno smo se okupljali svaki dan u dvoristu jedne skole,i visili po ceo dan,bezali iz skole....cirkalo se pivo,pusile cigare....raj....nikad ga necu preboleti...
|
|
|
|
|
 |
blue037 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 182

|
|
Boga mi ja sa svojim prijateljima provodim dosta vremena tako da ono.....!
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
pa mislim da dovoljno vemena provodim sa svojim prijateljima... sa nekima vise sa nekima manje...
vecina njih se skoluje u nekim drugim gradovima... pa se uglavnom vidjamo kada dodju za neki vikend, praznik, raspust... imamo dobar odnos...
kada su na raspustu onda se zaista druzimo... imamo vremena na pretek...
prijatno mi je u drustvu sa njima... svako ne na svoj nacin specifican...
imamo tu neku bandicu koju godinama cuvamo
razgovaramo o razlicitim temama, ponekad se i posvadjamo, ali uvek nadjemo zajednicki jezik.
cenimo se medjusobno uprkos svim nasim nedostacima...
u toj bandici neki su blizi, neki se ne razumeju dovoljno, ponekda ne mozemo nista da se dogovorimo, ako nekome treba neka pomoc ili podrska bar je jedan od nas tu
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Jednom ili dvaput nedeljno...
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
Redovno, kad god se ukaže prilika
A ako se ne vidimo čujemo se sms porukicama, preko chata, itd
|
|
|
|
|
 |
Nina_NS Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad

|
|
redovno sevidjamo,skoro svaki dan,ako se slucajno ne vidimo onda su tu dugi razgovori preko telefona...i nikad nam nije dosadno i uvek imamo o cemu da pricamo...ponekad izadjemo,ponekad odemo do grada na kafu,a nekad i sedimo kuci ili setamo po kvartu...
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
 |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*

|
|
pa pored toga sto se vidjamo u skoli svaki dan, obicno svaki dan (ako nam vreme dozvoli) svratimo do nekog kafica ili meka da razmenimo najnovije traceve .. a drustvo iz osnovne i ostatak ekipe iz bloka vidjam po bloku kad god mogu..sad kad krene raspust, bice to svako vece dok ne odemo na more.. a sa najboljim drugaricama i drugarima iz osnovne se cujem svakodnevno..
|
|
|
|
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
Svaki dan provodim sa svojom najboljom drugaricom. Pricamo o svemu i svacemu, ogovaramo uz kafu, kad nam je dosadno i kad nemamo sta da pricamo onda slusamo muziku i tako.......... Nikad ne bih zapostavila svoje drustvo ni za sta na svetu
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|