:: |
Autor |
Poruka |
MARKOsb Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 149 Mesto: sl.brod
|
|
e kajo se izvodi spin udarac ili top spin
ako zna iko
|
_________________ ni stara baba neda đaba |
|
|
|
|
Gray Wolf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 08 Mar 2007 Poruke: 5 Mesto: Vrbas
|
|
Drzis tipku za promenu igraca (prebacivanje sa 1 na drugog igraca) i pritisnes sut! Ja igram na joysticku pa neznam koje su tipke na tastaturi!
Sto se tice joysticka to mozes sam da podesis!
|
_________________ You'll never walk alone! |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Tako je, drzis taster L1 i pritisnes sut (kocka) i to ti je spin udarac.Naravno, sve zavisi kako su kome podese komande u igri...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
nadrealist Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Apr 2006 Poruke: 23 Mesto: Metković
|
|
MARKOsb je napisao/la sledeće: | e kajo se izvodi spin udarac ili top spin
ako zna iko |
na tastaturi ako su ti komande normalno podešene ti je kombinacija tipki Q+D
p:S ovaj pes me malo razočarao zbog onih silnih mogućnosti dodavanja u šesnaestercu a da pritom ti ne možeš ništa. nadamse da će i to sredit. sve ostalo je ok
[Edit by Rile_Master: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Hmm...A koje su to silne mogucnosti?Ja koristim samo dupli pas, ubacivanje u prostor i lob udarce...
|
|
|
|
|
Mare34 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 125 Mesto: Beograd
|
|
imam problema sa champions league patchem, kada pokusam da ga startujem kaze mi da ne moze da nadje AFS fajl, a taj fajl je u data direktorijumu...
[Edit by Rile_Master: Svaka poruka čija je svrha isključivo reklama komercijalnih sadržaja, drugih foruma, drugih sajtova krši Pravilnik i biće cenzurisana.]
|
_________________ Don't worry, be happy. |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Mare34 je napisao/la sledeće: | imam problema sa champions league patchem, kada pokusam da ga startujem kaze mi da ne moze da nadje AFS fajl, a taj fajl je u data direktorijumu... |
Na ovaj ili slican problem su se mnogo zalili...Koji .afs fajl ne moze da nadje?
Ja mislim da moras taj isti .afs fajl (onaj koji ne moze da ti nadje pri pokretanju igre) da iskopiras sa tvog DVD-a negde na racunar i da preko DKZ Studio-a u njega importujes fajlove iz onog novog i tada bi trebalo sve da radi...
|
_________________ Master
Poslednja prepravka: Rile_Master datum Uto Mar 13, 2007 11:18 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
|
Rile_Master je napisao/la sledeće: | Mare34 je napisao/la sledeće: | imam problema sa champions league patchem, kada pokusam da ga startujem kaze mi da ne moze da nadje AFS fajl, a taj fajl je u data direktorijumu... |
Na ovaj ili slican problem su se mnogo zalili...Koji .afs fajl ne moze da nadje?
Ja mislim da moras taj isti .afs fajl (onaj koji ne moze da ti nadje pri pokretanju igre) da iskopiras sa tvog DVD-a negde na racunar i da preko DKZ Studio-a u njega importujes fajlove iz onog novog i tada bi trebalo sve da radi... |
a cemu sluzi taj dkz studio?
prilikom pokretanja igre mi ne trazi nikakav AFS fajl, ali probacu ovo da uradim
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
DKZ Studio sluzi za importovanje edit-ovanih fajlova u originalne fajlove...Duga je ovo prica i zalazi duboko u svet edit-ovanja PES-a...
Nisam ja ni rekao da ti trazi neki .afs fajl vec sam samo pomenuo da ne moze da ti nadje neki .afs fajl (jer si ti tako rekao).'Ajde opisi malo detalnije problem, mozda cemo naci neko resenje.
|
|
|
|
|
|
|
|
kada startujem igricu sve je u redu, ali kada startujem exe fajl koji sam dobio prilikom instalacije patcha, onda mi ne prepoznaje AFS fajl
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Hmm...Ocigledno nisi odradio nesto sa DKZ-om, a ja se ne secam bas najbolje kako ide tacan postupak instalacije tog patch-a...Ajde potrazicu nesto na net-u pa cu ti javiti.
|
|
|
|
|
|
|
|
samo sam sa copy paste prebacio fajl 0_text.afs i renamovao ga u ue_tex.afs i proradilo, ne treba nikakav afs.....
samo me zanima da li u najnovijem patchu imaju grupe ili je nokaut kao u prethodnim?
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|