:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
milosdorcol je napisao/la sledeće: | Znate kako, glupo je da se raspravljate o necemu sto je fakticki jedno, u slobodnom govoru se koristi drugo, a opet u drustvu se tome daje treci termin! I ja sam za temu stavio Techno muzika upravo zbog toga sto ljudi koji prvenstveno ne slusaju tu vrstu muzike, svu elektroniku nazivaju techno, cak i elektro-pop muziku sa MTV-a. E sada, vazni su okviri, a ne sitnice, jer i sami DJ-evi ne znaju sta pustaju, a ni producenti sta prave!! Citat Hernan Cattaneo-a "Ja sam pustao minimal dok jos nisam znao da se to tako zove"!!! Tako da mislim da ova rasprava nema daljeg smisla! |
imas pravo, al ti si je poceo case closed bar smo malo ozivili temu
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Pa i bila je pozeljna neka konverzacija...
|
|
|
|
|
 |
dejan7 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 40 Mesto: Celje

|
|
Da li ima neko tracklist seta Carl Cox - Impulz 01.04.2000
Ja imam samo par pesama
1.Soulwatcher - Club E
2.Dj Funk -a1 - Run (Uk Extended Mix)
3.Andrew McLauchlan - Love story (Devilfish Remix)
4.Chris McCormack - The Maximalist (Space Djz Remix 1)
5.Dj Misjah - Mankind
6.Dirty - Dirty
7.Marco Bailey - Sygno Power
8.ID
9.Raoul Delgardo - Sheep Doble B1
Ova predzadnja je strava,ako neko zna naziv pesama molio bih da dopuni ovaj tracklist.
|
Poslednja prepravka: dejan7 datum Sub Apr 21, 2007 2:22 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
CAMO_PEJB Upućeni član

|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495

|
|
Richie Hawtin @ SC Belgrade 2006 08 25 znaci perverzan set!!! Zao mi je sto nisam bio (hteo sam ali sam bio sprecen )
Takodje extra
Marko Nastic live @ SC diamond life 16.09.06
onda uvek popularni
Sasha - Extrema Outdoor 2006 Cable 07 15 2006
a evo par pesama na koje sam se naprzio u zadnje vreme
D&B:
Pendulum-Hold Your Colour
Hatiras And Dj Dan - Baked From Scratch (Vocal Mix)
Hatiras-Spaced Invader (Original Mix) i (j majik remix)
Hatiras - Anthem (Kemal Remix) ovo i nije d&b ali je extra melodija pesme (vrh je za mix)
Trance:
Filo And Peri - Ordinary Moment
Above & Beyond - Alone Tonight
Super 8 & Dj Tab-Helsinki Scorchin'
chakra - love shines trough
Ako treba nesto od setova cimajte me (ne garantujem nista )
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
 |
psydule Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 1

|
|
|
|
 |
Amerigo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202

|
|
ja vec duze trazim nekog izvodjaca ili DJ-a koji mijesa etno i elektro motive. pa ako neko zna...
|
|
|
|
|
 |
VoOdoO_MaN Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Okt 2004 Poruke: 109 Mesto: Velika Plana/BG

|
|
Pa imash one kao Balkan Express oni tako neshto rade.
Inache jedan od najboljih setova ove godine je imao Ferry Corsten i Paul Van Dyk.
|
|
|
|
|
 |
m4verick Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 36 Mesto: nis

|
|
Elektronska muzika...pa ja mislim da je erci clapton dosta zasluzan za razvoj elektronske muzike...i BB KING takodje ali tu su prste umesali i bitlsi........
|
|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
je l ima netko stare setove il bilo sta, techno, trance?ono 1992 - 1997. pogotovo ako netko ima nesto od David Flinton npr. Oldskool Heaven, Siddhartha ~ De La Trance (Headman Mix) za ovaj track bi ubila, moze i bilo koja druga verzija , Jens ~ Loops & Tings npr. (Fruit Loops Rmx)
ima li netko nesto tako staro da mi uploada, moze i postom
PS :
hvala nadenu na podsjetniku da ostavim adresu
poison000@gmail.com
|
Poslednja prepravka: poison on Ned Mar 11, 2007 4:43 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
poison ostavi svoju mail adresu da ti neko moze poslati to sto zelis ukoliko ima....
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Evo ga Leti ) Loops And Tings - Relooped Marco V Mix-edit
|
|
 |
CAMO_PEJB Upućeni član

|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495

|
|
Pole Folder - Destinations @ FriskyRadio 23 01 2007 Part 1 i 2
Lik je preterao, 2 sata najkvalitetnijeg progresiv zvuka upakovano u savrsen mix, inace isti taj Pole Folder dolazi u Bg za mesec dana
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|