:: |
Autor |
Poruka |
vujke13 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 239 Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica
|
|
Ne bih se odrekao...
Zabranio bih mu pristup!
Niko nije zawredio da se moli!
Za reprezentaciju se igra srcem, a on to nema!
|
_________________ Vujanic je zakon |
|
|
|
|
jexxc28 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 26 Dec 2006 Poruke: 20 Mesto: usa
|
|
Pedja je najbolji suter u nba , ima najbolji strok, srbin je do daske. Ja sam upoznao pedju vrlo je dobar momak , ima dobro srce.... i sto nije igro za nasu reprezentaciju sada cu ja to da objasnim , broj jedan niko ga nije zvao!!!!! broj dva , nasa liga je njega mnogo zaje**la , kao sto je i divca mnogo puta, zato sto su ljubomorni..... pogledajte fudbalsko prvenstvo na primer sta se desilo, vidis da smo medjedi ponekad, sve je od polotike ...... Nemoj niko da prica lose o pedji on je pravi srbin uvjek je i bio, dao je mnogo para srpskoj djeci koja su siromasna i vlado divac isto..... mnogo cine dobro za nas narod ........ zato pazite sta pricate ... pobjedili smo zlato mnogo puta i jos uvjek smo prvi na listi jos za 4 prvenstva niko nas nemoze stici
nedeljko
|
_________________ srbija do tokijaaaa |
|
|
|
|
supermen91 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jan 2007 Poruke: 29
|
|
nervira me nece da igra za reprezentaciju a u poslednje vreme i ne igra bas najbolje
|
|
|
|
|
|
mikaimaja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 12
|
|
jeste ispo smrad,ali nikako ga ne treba "otpisivati"
|
|
|
|
|
|
draganng Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 150
|
|
pedja je majstor za sve srbijance
|
_________________ SRBIN |
|
|
|
|
sasaal Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 111
|
|
Ma ljudi Pedja je zaduzio ovu zemlju, i netreba mu zameriti sto je neka takmicenja propustio,ja ga razumem odmor mu je bio potreban.
|
_________________ Red Star forever |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|