:: |
Autor |
Poruka |
ipetrov Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 38
|
|
I jos ovo da vas pitam. Sta je najbitnije, oblik, velicina, debljina... Sta vas najvise privlaci kod muskarca?
P.S.: Nemojte se ljutiti zbog ovih upada, ali mislim da je korisno da jedni druge sto bolje poznajemo. I vi slobodno pitajte nas sve sto vas interesuje.
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Nije bitno nista od toga-bitna je tehnika
|
|
|
|
|
|
milicaanchy Dobro upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell
|
|
Jana-018 je napisao/la sledeće: | Nije bitno nista od toga-bitna je tehnika |
Slazem se
|
|
|
|
|
|
Mozaaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 8
|
|
I ja se slazem da je bitna tehnika...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa dobro, bitna je tehnika, ali, da prostis, nije ti isto kad ti udje 8 cm i 20 cm!
|
|
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
koja bwe tehnika
to je prica za devojcice bwe
|
|
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
naravno da je velicina bitna *ebo tehniku onda kad nema nista!
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
oh Boze o cemu vi pricate?!
pa ja mislim da je debljina vazna da ga cure bolje osete... velicina da ga duboko osete... a tehnika da uzivaju!
|
|
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
...e tako je jugovicu bas ga potrefi!
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
pa mi se pobrinemo uvek za tehniku,a od muskarca zahtevamo ono drugo-velicinu i obavezo debljinu
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
NINANENA je napisao/la sledeće: | pa mi se pobrinemo uvek za tehniku,a od muskarca zahtevamo ono drugo-velicinu i obavezo debljinu |
e pa Ninanena ukoliko muskarac nema ono sto vi zahtevate, treba da se pobrine i za tehniku! ... ali u sustini mislim da skoro svaki muskarac zna da zadovolji zenu! Bar se meni do sad nijedna nije zalila, nego su uzivale potpuno! fuuuuuuj sto sam arogantan hihihi..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ako ti tako kazes. Mene brine to sto ti komentarises velicinu, debljinu i tehniku! Ali necu da se mesam u to, mozda ti stvarno znas dosta o tome.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|