www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

baset
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 1:17 am    Naslov poruke: baset Na vrh strane Na dno strane

Američki baset je pas na niskim nogama s jakim šapama i kožnim borama po tielu koje izgledaju poput prugastih nogavica. Bedro je snažno mišićavo, gibanje tekuće i zbog jakih mišića dovoljno elastično. Čelo je okruglo s izraženim potiljkom. Ima jak ugriz. Uši su viseće i nisko postavljene, veoma duge i meke - kao najbolja teleća koža. Ima izražen podvoljak i jak repni koren. Može biti trobojan (crno-belocrveni) ili dvobojan. Visina - 33 do 38 cm, težina do 32 kg. Doživi starost do 12 godina.Pas ima "najžalosniji pogled na svetu" i dozvoljava "da ga miluju tri deteta odjednom". Nos i uši ima uvijek na tlu. Potiče iz stare lovačke pasmine koju ne smemo zameniti s francuskim basetom ili kratkonogim goničem. Baset je izdržljiv, primeren za boravak u stanu i spada među tihe pse. Ipak, kada ponekad zalaje čuje ga se daleko. Potreba za šetnjom zavisi od odgojnih navika. Poznajem lenje basete, ali i one koji se rado kreću. Svojeglav je, stoga nije uvek jednostavno živeti s njim. Pre svega to je pas koji živi u čoporu i ne voli biti sam. Toliko je jak da ga ponekad ne možemo obuzdati. Mora biti kondicijski jak s lepom postavom. Mršavi baseti kojima se vide rebra nisu lepi. Kod nekih mužjaka često se pojavljuju bubrežni kamenci.Baseti su psi za one koji se lako oduševljavaju, puno su okretniji i brži nego što izgledajubaset

Poslednja prepravka: maucetung on Ned Apr 30, 2006 3:44 pm; ukupno izmenjena 2 puta

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 30, 2006 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ova rasa me poseca na mladost.Kada sam ja bio tinejder pre dvadesetak godina ova rasa je bila moderna ,sada polako izumire kao vuciji spic i mnoge druge rase

medena_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 04, 2006 3:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prelep je,obozavam ga

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 01, 2007 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jako su mi blentavi sa ovolikim usima Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

tetarajna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 2:36 pm    Naslov poruke: tuzni Na vrh strane Na dno strane

Joj, oni su mi preslatki sa onim uvek tuznim okicama, i kratkim nogama i usima do zemlje.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> baset Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon